Definitieve ontharing

Elektrische epilatie is een methode van definitieve ontharing door middel van coagulatie. Deze methode is zeer geschikt om (dons)haar in het gezicht te verwijderen of stevige baardharen. Ook ander lichaamshaar kun je definitief weg laten halen. De kleur van de haar is niet van belang, zoals dat bij IPL en Laser behandelingen wel belangrijk kan zijn.

Behandelingen

15 min | Elektrische epilatie | € 33,75

30 min | Elektrische epilatie | € 52,50

60 min | Elektrische epilatie | € 90,00

Boek deze behandeling online

definitieve ontharing met elektrische epilatie

Meer informatie over Elektrische epilatie

Hirsutisme

Wanneer je last hebt van overmatige haargroei in het gezicht, kan dit duiden op de aandoening hirsutisme. Voor overmatige haargroei is het mogelijk om via de huisarts een doorverwijzing te krijgen voor elektrische epilatie behandelingen. De behandelingen worden dan meestal vergoed uit de aanvullende zorgverzekering. Per zorgverzekering kunnen de vergoeding en voorwaarden verschillen. Het is dus belangrijk om dit eerst goed uit te zoeken voordat je de behandelingen start. Mooi en Zeker is gediplomeerd en heeft een AGB code, waardoor je een vergoeding bij de zorgverzekering kunt aanvragen.

Behandelmethode

Elektrische ontharing is een uitermate geschikte behandelmethode voor gezichtsbeharing maar ook voor andere lichaamsdelen. Het is wel een intensieve behandelmethode omdat ieder haartje afzonderlijk wordt behandeld. Met coagulatie wordt het haarzakje vernietigd zodat er geen nieuw haartje meer kan groeien. Voor een definitief resultaat dient de behandeling een aantal keren herhaald te worden. Omdat de groeifase hierbij belangrijk is, zullen de eerste behandelingen wekelijks plaatsvinden.

De behandeling wordt uitgevoerd met het Apilus X-Cel apparaat. Meer informatie over het elektrisch ontharen met de Apilus X-Cel Plus vind je hier: https://mooienzeker.nl/elektrisch-ontharen-met-apilus-xcel-pur/

IPL en Laser zijn niet altijd effectief

Voor definitieve ontharing wordt tegenwoordig vaak IPL en Laser toegepast. Het is een snelle methode van definitieve ontharing. Maar de IPL behandeling geeft meestal geen definitief resultaat. Ook zijn deze methoden niet voor alle haarkleuren of huidskleuren geschikt. Na een IPL en/of laserbehandeling vervormt de haarwortel. Hierdoor is het lastiger om daarna nog over te stappen op elektrische epilatie. Kies daarom meteen voor elektrische epilatie, vooral in het gezicht. Het is een effectievere en veiligere methode voor de donkere huid, de lichte haren en de donsharen.

Recensie(s)

Na de overgang,een baardgroei gekregen,wat ik iedere dag weg moet halen.
Nu gaat Tamara elektronisch ontharen.
Ben nu 1x geweest dus zal er nog vele keren gaan om dit tot een goed resultaat te laten komen .
Ben in goede handen.

— Annie

oxygenetix-logo-wit-1
dermalogica-logo-wit-250x30
spa-salonnepro
lycon-wit-klein-2
misencil-logo-300x73-250x61