Definitieve ontharing

Elektrische epilatie | 15 min| € 33,75

Elektrische epilatie | 30 min | € 52,50

Elektrische epilatie | 60 min | € 90

Boek deze behandeling online

Elektrische epilatie is zeer geschikt voor donshaartjes in het gezicht. Maar ook voor stevige baardharen. Bij overmatige haargroei voor vrouwen (hirutisme) is het via de huisarts mogelijk om op doorverwijzing behandeld te worden en vergoeding uit een aanvullende zorgverzekering te verkrijgen.

Natuurlijk kunnen ook andere delen elders op het lichaam worden behandeld met elektrische epilatie.

Tegenwoordig wordt veelal IPL en Laser toegepast. Zeker omdat dit een snelle methode is van definitieve ontharing. Echter IPL blijkt vaak niet definitief en Laser is niet voor alle haarkleuren of huidskleuren geschikt. Kies je dan alsnog voor elektrische epilatie, dan is het moeilijker om de definitieve ontharing succesvol te laten zijn omdat de haarwortel flink vervormd is geraakt. Beter is om meteen voor elektrische epilatie te kiezen, vooral in het gezicht. Ook beter voor de donkere huid en beter voor de lichte haren en donsharen.

Lees meer over het elektrisch ontharen met de Apilus X-Cel Plus: https://mooienzeker.nl/elektrisch-ontharen-met-apilus-xcel-pur/

Afspraak maken

Maak eenvoudig online een afspraak!

Maak nu een afspraak

Team Mooi en Zeker, jouw schoonheidssalon in Amersfoort

Mooi en zeker, jouw schoonheidssalon in Amersfoort

Je bent bij ons in vertrouwde en kundige handen. Wij doen continue aan bijscholing om op de hoogte te zijn van de beste technieken en werkmethoden en leren het vak van gerenommeerde topspecialisten. Bij Mooi en Zeker zit je goed. Wij zorgen ervoor dat je tevreden zult zijn met het resultaat.

Lees verder

Naar een bezoek aan Tamara kijk ik altijd uit. Even ik-tijd. Een uurtje ontspannen met rustige muziek en een gezellig praatje. Even helemaal ZEN.

– Ineke

oxygenetix-logo-wit-1
dermalogica-logo-wit-250x30
spa-salonnepro
lycon-wit-klein-2
misencil-logo-300x73-250x61