Huidscan met persoonlijk behandel- en verzorgingsadvies

Een huidanalyse scan kan jouw huidconditie tot in detail in beeld brengen. Hierdoor kunnen wij een goed behandelplan voor u samenstellen. Wanneer je de huidconditie weet, kun je deze ook beter onderhouden en gerichter behandelen.

Behandeling

30 min | Huidanalyse | €  37 (i.c.m. een gezichtsbehandeling: € 19 )

Boek deze behandeling online

 

huidscan met huidanalyse apparaat bij Mooi en Zeker, schoonheidssalon Amersfoort

Meer informatie over de huidanalyse

Scan van de huid

De digitale camera van het huidanalyse apparaat scant het gezicht. Door middel van filters registreert het apparaat hoe het gesteld is met de huid. Wij registreren het resultaat op het gebied van rimpelvorming en pigmentatie. Ook de mate van roodheid, de grootte van de poriën komen aan de orde en tenslotte de vochthuishouding en de talgafscheiding. Met het apparaat kunnen diep in de huidlagen kijken en analyseren wij meer dan dat je met het blote oog kunt zien.

Wij bewaren foto’s van verschillende gebieden van het gezicht in een rapportage. Ook wordt de uitkomst vergeleken met personen van dezelfde leeftijd en geslacht.
Verder kijken we tijdens de huidanalyse ook naar eventuele verdachte plekjes zijn. En mocht er aanleiding zijn, dan verwijzen wij u door naar de huisarts of dermatoloog. Andere huidoneffenheden worden besproken omdat deze ook bij ons behandeld kunnen worden.

De behandeling bestaat uit:

Een huidanalyse duurt de eerste keer een half uur en kost € 36 inclusief de rapportage en het advies. Wanneer de huidanalyse wordt gecombineerd met een gezichtsbehandeling betaal je slechts € 19. Het is raadzaam om elk seizoen een huidanalyse af te nemen om te beoordelen of de huidverzorging eventueel aangepast dient te worden.

Recensie(s)

Naar een bezoek aan Tamara kijk ik altijd uit. Even ik-tijd. Een uurtje ontspannen met rustige muziek en een gezellig praatje. Even helemaal ZEN.

– Ineke

Oxygenetics bij Mooi en Zeker, jouw schoonheidssalon in Amersfoort
Dermalogica bij Mooi en Zeker, jouw schoonheidssalon in Amersfoort
SPA producten bij Mooi en Zeker, jouw schoonheidssalon in Amersfoort
Lycon waxing bij Mooi en Zeker, jouw schoonheidssalon in Amersfoort
Misencil wimperextensions bij Mooi en Zeker, jouw schoonheidssalon in Amersfoort