Huidscan met persoonlijk behandel- en verzorgingsadvies

Huidanalyse | 30 min | €  36 (€ 19 i.c.m. een gezichtsbehandeling)

Boek deze behandeling online

Om de huid in goede conditie te houden, is het van belang om te weten welke huidtype je hebt en in welke conditie de huid is. Met behulp van een huidanalyse scan kan Mooi en Zeker jouw huidconditie tot in detail in beeld brengen.

Op basis van de huidanalyse krijg je een persoonlijk behandel- en verzorgingsadvies.

Scan van de huid

De speciale digitale camera scant het gezicht en registreert door middel van diverse filters hoe het gesteld is met de huid op het gebied van rimpelvorming, pigmentatie, roodheid, de grootte van de poriën, de vochthuishouding en de talgafscheiding. De huidscan registreert meer dan je met het blote oog kunt zien. Het kijkt ook tot in de oppervlakkige huidlagen.
Verschillende gebieden op het gezicht worden gefotografeerd en bewaard in de rapportage. De uitkomst wordt vergeleken met personen van dezelfde leeftijd en geslacht.
Tijdens de huidanalyse wordt ook beoordeeld of er verdachte plekjes zijn die aanleiding zijn voor doorverwijzing naar de huisarts of dermatoloog. Andere huidoneffenheden worden besproken met de mogelijkheid om deze te behandelen.

De behandeling bestaat uit:

Een huidanalyse duurt de eerste keer een half uur en kost € 36 inclusief de rapportage en het advies. Wanneer de huidanalyse wordt gecombineerd met een gezichtsbehandeling betaal je slechts € 19. Het is raadzaam om elk seizoen een huidanalyse af te nemen om te beoordelen of de huidverzorging eventueel aangepast dient te worden.

Afspraak maken

Maak eenvoudig online een afspraak!

Maak nu een afspraak

Team Mooi en Zeker, jouw schoonheidssalon in Amersfoort

Mooi en zeker, jouw schoonheidssalon in Amersfoort

Je bent bij ons in vertrouwde en kundige handen. Wij doen continue aan bijscholing om op de hoogte te zijn van de beste technieken en werkmethoden en leren het vak van gerenommeerde topspecialisten. Bij Mooi en Zeker zit je goed. Wij zorgen ervoor dat je tevreden zult zijn met het resultaat.

Lees verder

Naar een bezoek aan Tamara kijk ik altijd uit. Even ik-tijd. Een uurtje ontspannen met rustige muziek en een gezellig praatje. Even helemaal ZEN.

– Ineke

oxygenetix-logo-wit-1
dermalogica-logo-wit-250x30
spa-salonnepro
lycon-wit-klein-2
misencil-logo-300x73-250x61