Maak kennis met behandelaar, producten en salon

Kennismakingsbehandeling | 40 min | € 31

Boek deze behandeling online

Een eerste kennismaking met jouw behandelaar (Tamara, Monique of Nicolien) bij Mooi en Zeker. Ook maak je kennis met de producten en apparatuur waar we mee werken en de schoonheidssalon behandelruimtes. Tijdens een intake vragen wij naar jouw wensen en doen we een korte huidanalyse zodat we je goed kunnen adviseren om de resultaten te bereiken die jij wilt.

Naar aanleiding van de intake zullen wij een behandelplan en een goed verzorgingsadvies voor thuis meegeven. Vervolgens maak je meteen kennis met de producten in een 10 minuten behandeling.

De kennismakingsbehandeling bestaat uit:

  • Kennismaking
  • Huidanalyse
  • Korte behandeling met de geadviseerde producten
  • Behandelplan en verzorgingsadvies

Afspraak maken

Maak eenvoudig online een afspraak!

Maak nu een afspraak

Team Mooi en Zeker, jouw schoonheidssalon in Amersfoort

Mooi en zeker, jouw schoonheidssalon in Amersfoort

Je bent bij ons in vertrouwde en kundige handen. Wij doen continue aan bijscholing om op de hoogte te zijn van de beste technieken en werkmethoden en leren het vak van gerenommeerde topspecialisten. Bij Mooi en Zeker zit je goed. Wij zorgen ervoor dat je tevreden zult zijn met het resultaat.

Lees verder

Een heerlijke gezichtsbehandeling bij Nicolien is echt een aanrader! Wat een vakvrouw is zij. Ze neemt echt de tijd, luisterde goed naar mijn wensen. En ik kon een uur lang heerlijk ontspannen en van de behandeling genieten. Na een uur ging ik met een heerlijk schoon en verzorgd gezicht blij en tevreden de deur uit. Ook mijn wenkbrauwen waren weer mooi van kleur en in vorm. Dus wil je even lekker ontspannen en goed advies van een echte deskundigen dan is Nicolien echt top!

– Melanie

oxygenetix-logo-wit-1
dermalogica-logo-wit-250x30
spa-salonnepro
lycon-wit-klein-2
misencil-logo-300x73-250x61