Permanente make-up

PMU wenkbrauwen | 1,5 uur | € 380

Download hier het intakeformulier en neem dit ingevuld mee naar de behandeling.

PMU intake | 20 min. | € 19

PMU opfrisbehandeling | 1 uur | € 120

Boek deze behandeling online

Voor het zetten van wenkbrauwen door middel van permanente make-up, zijn er een aantal technieken. Je kunt bijvoorbeeld kiezen voor de ‘ombre’ techniek, hierbij wordt de wenkbrauw ‘ingekleurd’. Doordat de schaduw verschillende sterktes in kleur kan hebben, kan er een mooie overloop van licht naar donker gecreëerd worden. Er ontstaat hierdoor een natuurlijk zachte wenkbrauw.

De zogenoemde ‘hairstroke’ techniek is ook een bekende en zeer geliefde techniek voor het zetten van permanente make-up. Hairstroke techniek, ook wel de haartjes techniek genoemd, is er voor de zeer natuurlijk ogende wenkbrauwen. Met een flinterdunne naald wordt een wenkbrauw geheel of gedeeltelijk gecreëerd door haartjes te pigmenteren in de huid. Doordat er haartjes bij jouw echte wenkbrauwharen worden getekend, is het resultaat heel natuurlijk.

Zowel de hairstroke als de ombre techniek kunnen ook gecombineerd worden voor een nog mooier effect.

Zie hier de link naar mijn portfolio: https://mooienzeker.nl/portfolio/

Permanente make-up behandeling

Jouw wensen staan centraal. Wanneer je voor het eerst bij mij langskomt luister ik goed naar wat je verwachtingen zijn van de permanente make-up, wat de reden is dat je dit wenst en welke kleur en/of vorm je in gedachte hebt. Permanente make-up is vakwerk en kan alleen succesvol en mooi worden uitgevoerd wanneer wij samen tot het gewenste ontwerp komen.

Wij bespreken:

  • De gewenste vorm;
  • de gewenste kleur;
  • waar je voor- tijdens en na de behandeling rekening mee dient te houden, zodat de mooiste resultaten worden behaald.

Vervolgens teken ik het ontwerp, zodat je precies weet wat je kunt verwachten en niet voor verrassingen komt te staan.
Een permante make-up behandeling duurt gemiddeld anderhalf uur inclusief de intake en voortekenen. De tijdsduur is ook afhankelijk van het gebied en je wensen.

Na de behandeling

Meestal is de pigmentatie na de behandeling iets donkerder dan gewenst. Vier dagen hierna wordt het behandelde gebied iets lichter, dit kan gepaard gaan met kleine korstjes/schilfers. Gedurende twee weken kan de intensiteit van het pigment verschillen. Na zes weken vindt er een tweede behandeling plaats. Hierbij kunnen nog correcties aangebracht worden in vorm en kleur.

Je krijgt uitgebreide nazorginstructies mee.

Afspraak maken

Maak eenvoudig online een afspraak!

Maak nu een afspraak

Team Mooi en Zeker, jouw schoonheidssalon in Amersfoort

Mooi en zeker, jouw schoonheidssalon in Amersfoort

Je bent bij ons in vertrouwde en kundige handen. Wij doen continue aan bijscholing om op de hoogte te zijn van de beste technieken en werkmethoden en leren het vak van gerenommeerde topspecialisten. Bij Mooi en Zeker zit je goed. Wij zorgen ervoor dat je tevreden zult zijn met het resultaat.

Lees verder

Een pijnloze behandeling. Ze zijn nu al erg mooi, en hoef ik s’morgens geen lijntjes meer te zetten.

– Annie

oxygenetix-logo-wit-1
dermalogica-logo-wit-250x30
spa-salonnepro
lycon-wit-klein-2
misencil-logo-300x73-250x61