of-1810107a-gdb-mooi-en-zeker-apilus-xcell-pur

Wil jij definitief af van ongewenste haargroei, dan is elektrisch ontharen een mooie uitkomst voor jou. De haartjes blijven voor altijd weg. De behandeling bij Mooi en Zeker is de meest comfortabele die je maar kunt wensen. Geschikt voor ieder haar- en huidtype op het gehele lichaam.

Elektrisch ontharen

Met een flinterdunne naald wordt er gedurende een seconde met hoogfrequente elektriciteit de eiwitten in het haarzakje vernietigd waardoor er geen haar meer kan groeien. De vernietiging is pas effectief wanneer de haar zich in de groeifase bevindt. Om alle haarzakjes in de groeifase te vernietigen zijn meerdere behandelingen noodzakelijk.

De eerste vier behandelingen vinden wekelijks plaats. Daarna om de week en daarna om de maand. Alle behandelingen samen kunnen 1 tot 2 jaar in beslag nemen maar sneller resultaat komt ook voor. Boek je de eerste vier wekelijkse behandelingen meteen, dan krijg je twee behandelingen van mij cadeau!

Afhankelijk van de grootte van het te ontharen gebied, kan de behandelduur per keer langer zijn. Zo zal een kin of wenkbrauwen ongeveer een kwartier tijd in beslag nemen en het hele gelaat anderhalf uur.
Vraag bij jouw zorgverzekeraar of je in aanmerking komt voor een (gedeeltelijke) vergoeding van de kosten. Er is dan wel een doorverwijzing van de huisarts nodig.

Lees meer over elektrisch ontharen
€ 33,75 (15 min), € 52,50 (30 min), € 70 (45 min), € 85,00 (60 min), € 96,00 (75 min)

Maak een afspraak

Graag bij de opmerkingen aangeven welk lichaamsdeel het betreft.

dermalogica-logo-wit
mineralogie
revitalash
misencil-logo-300x73-3
lycon-wit-klein