of-1810107a-gdb-mooi-en-zeker-apilus-xcell-pur

Vind je de haartjes op je kin nu écht storend worden? Of wil je eindelijk eens verlost zijn van dat eeuwige epileren? Kies dan voor elektrisch ontharen, zodat de haartjes permanent wegblijven!

Elektrisch ontharen, wat is dat?

Door middel van elektrisch ontharen worden haartjes permanent verwijderd. Dit is zowel mogelijk op het gezicht als op het lichaam. Aan de hand van een flinterdunne naald worden er stroompulsjes overgebracht naar het haarzakje. Hierdoor wordt de eiwitstructuur in de haarfollikel op microscopisch niveau onherstelbaar beschadigd. Haarzakjes die tijdens de behandeling vernietigd zijn, komen nooit meer terug.

In tegenstelling tot andere onthaarmethoden, vindt elektrisch ontharen plaats door ieder haarzakje zorgvuldig individueel te behandelen. Hierdoor is deze methode uitermate geschikt voor overbeharing in het gezicht. Wanneer elektrisch ontharen op het lichaam wordt toegepast, is dit bijvoorbeeld omdat een laserbehandeling niet alle haren heeft kunnen verwijderen.

Wanneer kiezen voor elektrisch ontharen?

Het grote voordeel van elektrisch ontharen is dat het niet uitmaakt wat het haartype of de haarkleur is. Hierdoor ben je ervan verzekerd dat de haren ook echt wegblijven. De behandeling is ook zeer geschikt voor dunne en lichte donshaartjes.

Ik ben gespecialiseerd in elektrisch ontharen en bied daarmee een resultaatgerichte en effectieve methode voor permanent ontharen. Ik heb jarenlange ervaring in het verrichten van deze behandeling en volg daarnaast voortdurend trainingen die gaan over dit onderwerp.

Elektrisch ontharen bij Schoonheidssalon Mooi en Zeker is:

  • Hygiënisch
  • Veilig
  • Effectief
  • Deskundigheid en jouw wensen staan voorop

Doordat ik ben gespecialiseerd in elektrisch ontharen en geregistreerd sta bij de ANBOS als zijnde specialist met de bijbehorende diploma’s, is het mogelijk om het bedrag voor elektrisch ontharen in bepaalde gevallen (gedeeltelijk) door de zorgverzekering vergoed te krijgen. Bijvoorbeeld in het geval van hirsutisme (mannelijke overbeharing bij vrouwen). Je hebt dan een doorverwijzing van de huisarts nodig.

Doet elektrisch ontharen pijn?

Tijdens de behandeling wordt het haarzakje door de naald en het stroompulsje verwarmd, hierdoor gaat het haarzakje dood. Je voelt een warm gevoel, maar is niet pijnlijk. De omliggende huid raakt niet beschadigd, daarmee is het een zeer veilige behandelmethode.

De gevoeligheid is afhankelijk van de plaats, dikte en diepte van de haren.

Aantal behandelingen nodig

Hoeveel behandelingen je nodig hebt, is afhankelijk van:

  • de haargroeicyclus
  • hormoonveranderingen
  • het behandelgebied
  • de diepte en vorm van de haarfollikel

De eerste zes weken van de behandelingen kom je eens per week langs. Dit bouwen we langzaam af, totdat alle haartjes wegblijven. Gemiddeld zijn er 15 à 20 behandelingen nodig voor een gebied zoals de bovenlip.

Nazorg elektrisch ontharen

Na de behandeling kan de huid wat branderig voelen en er rood en hier en daar verdikt uitzien, dit trekt echter snel weg gedurende de dag. Er kunnen soms korstjes ontstaan dan is het belangrijk om hier absoluut niet aan te zitten.

Gebruik tussen de behandelingen altijd een SPF van 30 of hoger en (scheer), hars en epileer het behandelde gebied niet.

Elektrisch ontharen transgenders

Als transgender krijg je te maken met een verandering in je beharingspatroon. Om iedere dag de haren in je gezicht te scheren kan confronterend zijn. Daarnaast heb je kans op irritaties en wondjes. Hoe fijn is het als je helemaal niet meer hoeft te scheren en altijd een zachte en egale huid hebt? Elektrisch ontharen is een effectieve en permanente manier om van je haargroei af te komen.

Eindelijk verlost zijn van storende haartjes? Niet meer hoeven scheren, epileren of harsen? Kies voor elektrisch ontharen door Schoonheidssalon Mooi en Zeker in Amersfoort, waarbij haartjes permanent worden verwijderd!

 

Elektrisch ontharen
Met een flinterdunne naald (voel je niet) wordt er gedurende een honderdste van een seconde met hoogfrequente elektriciteit de eiwitten in het haarzakje vernietigd waardoor er geen haar meer kan groeien. De vernietiging is pas effectief wanneer de haar zich in de groeifase bevindt. Om alle haarzakjes in de groeifase te vernietigen zijn meerdere behandelingen noodzakelijk.

De eerste vier behandelingen vinden wekelijks plaats. Daarna om de week en daarna om de maand. Alle behandelingen samen kunnen 1 tot 2 jaar in beslag nemen maar sneller resultaat komt ook voor. Boek je de eerste vier wekelijkse behandelingen meteen, dan krijg je de laatste twee van die behandelingen van mij cadeau!

€ 33,75 (15 min)
€ 52,50 (30 min)
€ 70,00 (45 min)
€ 85,00 (60 min)
€ 96,00 (75 min)

Maak een afspraak

Graag bij de opmerkingen aangeven welk lichaamsdeel het betreft.

Afhankelijk van de grootte van het te ontharen gebied, kan de behandelduur per keer langer zijn. Zo zal een kin of wenkbrauwen ongeveer een kwartier tijd in beslag nemen en het hele gelaat maximaal anderhalf uur of een tijdsduur die je vooraf met mij afspreekt.

Vraag bij jouw zorgverzekeraar of je in aanmerking komt voor een (gedeeltelijke) vergoeding van de kosten. Er is dan wel een doorverwijzing van de huisarts nodig.

Lees meer over elektrisch ontharen

dermalogica-logo-wit
mineralogie
revitalash
misencil-logo-300x73-3
lycon-wit-klein