shutterstock_763502896

Forever Young, anti-age behandeling

Een anti-aging behandeling die geschikt is voor de huid vanaf 25 jaar. Vanaf deze leeftijd begint het verouderingsproces al. Het is een behandeling die de zelfbewuste vrouw regelmatig boekt om er zo lang mogelijk jong uit te blijven zien. Stel rimpeltjes en verslapping nog even uit door deze behandeling te boeken. In een goed verzorgingsregime past het om een of twee keer per jaar de anti-age behandeling af te wisselen met een microdermabrasiebehandelingen kuur.

Lees meer over rimpels

In deze gezichtsbehandeling wordt gewerkt met de professionele producten van Dermalogica (parfumvrij), een huidverbeterend cosmeticamerk dat geschikt is voor zowel de mannen- als de vrouwenhuid. Dermalogica is ook zeer geschikt voor behandeling van de donkere huid.

Huidanalyse, reiniging, peeling afgestemd op huidconditie en gezondheid, shiatsu gezichtsmassage (verjongend), anti-age serum met peptiden, collageen vliezen, verstevigende oogverzorging, rijk voedende dag- of nachtverzorging, huid- en verzorging advies 60 min à € 75,-
 
Maak een afspraak

Supplementen bij een gezichtsbehandeling

Jouw gezichtsbehandeling kun je uitbreiden met extra’s, dit kun je ook als opmerking aangeven bij jouw online afspraak.

dermalogica-logo-wit
mineralogie
revitalash
misencil-logo-300x73-3
lycon-wit-klein