Let op! Per 1 november 2020 verhuizen wij naar: De Verwondering 2 te Amersfoort

shutterstock_763502896

Deze anti-aging behandeling is geschikt voor iedere huid vanaf 25 jaar. Vanaf deze leeftijd begint het verouderingsproces. Het is een behandeling die de zelfbewuste vrouw regelmatig boekt om er zo lang mogelijk jong uit te blijven zien. Stel rimpeltjes en verslapping nog even uit door deze behandeling te boeken. In een goed verzorgingsregime past het om een of twee keer per jaar de anti-age behandeling af te wisselen met een microdermabrasiebehandelingen kuur.

In deze gezichtsbehandeling wordt gewerkt met de professionele producten van Dermalogica (parfumvrij), een huidverbeterend cosmeticamerk dat geschikt is voor zowel de mannen- als de vrouwenhuid. Dermalogica is ook zeer geschikt voor behandeling van de donkere huid.

Forever Young, anti-age behandeling

70 min à € 78,-

Maak een afspraak

De behandeling bestaat uit:

  • Huidanalyse
  • Reiniging
  • Peeling afgestemd op huidconditie en gezondheid
  • Shiatsu gezichtsmassage (verjongend)
  • Anti-age serum met peptiden
  • Collageen vliezen
  • Verstevigende oogverzorging
  • Rijk voedende dag- of nachtverzorging
  • Huid- en verzorging advies

Lees meer over rimpels


Recensies

5-sterren

Super fijne behandeling gehad. Mijn huid zag er stralend uit. Ook de specialiste is zeer deskundig en erg aardig! Kom er iedere 8 weken!

5-sterren

Ik kan niet anders dan mijn review van januari herhalen! Constante kwaliteit dus, met daarnaast aandacht voor nieuwe ontwikkelingen.En altijd goed voor wat lekkere, luxe ontspanning!

5-sterren

Gezichtsbehandeling

Was voor mij de eerste keer dat ik naar een schoonheidsspecialiste ging. Ik had de behandeling anti-age gezichtsbehandeling gekozen. Ik vond het heerlijk. Even een verwenmoment voor mij zelf. Tamara was heel erg vriendelijk en vertelde wat ze aan het doen was. Ze had wel van tevoren gevraagd of ik hier prijs op stelde. Ik vond het een heerlijke rustgevende luxe, dat ik nu zeker vaker zou gaan doen. En bij Tamara ben je in goede handen ook wat betreft de kennis in de produkten.

5-sterren

Super!

via mijn Zus bij Tamara terecht gekomen, heb veel schoonheidsspecialistes bezocht maar Tamara is het de beste wat me is overkomen, super aanrader voor iedereen …

4-sterren

Forever young behandeling

Heerlijke behandeling gehad. Voor mij de eerste keer bij Mooi en Zeker en voor herhaling vatbaar. Tamara neemt alle tijd om uit te leggen wat ze doet en welke producten ze gebruikt.

dermalogica-logo-wit
oxygenetix-logo-wit-2
misencil-logo-300x73-3
lycon-wit-klein
ruthiebelle-logo