shutterstock_196220804

Super hydraterende gezichtsbehandeling

Deze super hydraterende gezichtsbehandeling met hyaluronzuur is een echte vochtbooster voor de zeer droge huid. Ideaal voor de zeer droge huid in de winter. Na de behandeling voelt de huid weer stevig en zacht aan. Eventueel aanwezige gerstekorrels (harde witte bobbeltjes op de huid, vaak onder de ogen) worden verwijderd. Door blootstelling aan zon, temperatuurverschillen, en droge winterlucht is onze huid al gauw te droog. Je krijgt ook advies hoe je een droge huid kunt voorkomen en hoe je het effect van de behandeling thuis vast kunt houden.

In deze gezichtsbehandeling wordt gewerkt met de professionele producten van Dermalogica (parfumvrij), een huidverbeterend cosmeticamerk dat geschikt is voor zowel de mannen- als de vrouwenhuid. Dermalogica is ook zeer geschikt voor behandeling van de donkere huid.

Huidanalyse, reiniging, peeling afgestemd op huidconditie, verwijderen gerstekorrels of gezichtsmassage, hydraterend serum, ultrasound, hydraterend masker, oogverzorging, super hydraterende crème, behandelplan, huid- en verzorging advies 60 min à € 64,-
 
Maak een afspraak

Supplementen bij een gezichtsbehandeling

Jouw gezichtsbehandeling kun je uitbreiden met extra’s, dit kun je ook als opmerking aangeven bij jouw online afspraak.

dermalogica-logo-wit
mineralogie
revitalash
misencil-logo-300x73-3
lycon-wit-klein