shutterstock_327800027-1

Ben je erg druk en heb je veel stress in je lijf? Boek dan een massagebehandeling bij Mooi en Zeker. Je zult verzekerd zijn van totale ontspanning. Wanneer je een nog diepere ontspanning wilt bereiken, dan is het ook mogelijk om klankschalen te gebruiken bij de massage.

Stress is een van de vele oorzaken waardoor je lichaam en geest uit balans is. Alles raakt verstoord; je hormoonhuishouding, je energie en de stofwisseling. Deze verstoring heeft ook invloed op de huid. Jouw huid is een uitscheidingsorgaan. Veel mensen hebben bij stress een onrustige huid met roodheid en ontstekingen. Wees dus zuinig op jezelf en neem af en toe een break en kom tot totale ontspanning.

Ontspanningsmassage rug schouders nek

40 min à € 33

Maak een afspraak

Wanneer je chronische spierpijnen ervaart in de nek, schouder en rugspieren, kan regelmatige massage (bijvoorbeeld iedere 2 maanden) ervoor zorgen dat de klachten preventief worden behandeld en geen kans krijgen om zich opnieuw te ontwikkelen.

Ontspanningsmassage compleet

60 min à € 49

Maak een afspraak

Na een massage zal je merken dat spieren soepeler worden en de doorbloeding beter. Ook lang na de massage heb je hier nog profijt van. Je hebt minder last van blessures, stijfheid, gewrichtspijnen, ademhalingsproblemen, hoge bloeddruk, hoge/schommelende bloedsuikerspiegel en andere spanningen. Bovendien zorgt het voor een mooie gezonde huid.
oxygenetix-logo-wit-1
dermalogica-logo-wit-250x30
lycon-wit-klein-2
misencil-logo-300x73-250x61
spa-salonnepro
skin-vignet