69069359-permanent-makeup-eyebrows

Intake

30 min à € 19,-

Maak een afspraak

Tijdens de intake vraag ik naar jouw wensen en bespreken wij de mogelijkheden.

Kennismaking
Intake
Bespreking

deze kosten worden in mindering gebracht bij de daadwerkelijke microblad behandeling

Behandeling inclusief één nabehandeling

60 min à € 295,-

Maak een afspraak

Nadat je akkoord bent met de vormgeving, worden de hairstrokes geplaatst. Na zes weken volgt een gratis nabehandeling om de plekjes bij te werken waar het pigment mogelijk niet goed heeft gepakt.

Vormgeving
ehandeling

Opfrisbehandeling (binnen één jaar)

60 min à € 109,-

Maak een afspraak

Om de wenkbrauwen mooi te houden is het raadzaam om binnen één jaar een opfrisbehandeling te laten doen. Desgewenst kun je de vormgeving veranderen. Deze mogelijkheid is alleen voor de vaste klanten van Mooi en Zeker. Ben je geen vaste klant? Vraag dan tijdens de intake om een prijsopgave.

Vormgeving
Opfrisbehandeling

Opfrisbehandeling (na één jaar)

60 min à € 149,-

Maak een afspraak

Om de wenkbrauwen mooi te houden kun je een opfrisbehandeling laten doen. Desgewenst kun je de vormgeving veranderen. Zijn de pigmenten te veel vervaagd of ben je elders geweest voor hairstrokes, dan is deze opfrisbehandeling niet mogelijk. Tijdens de intake kan ik een prijsopgave doen afhankelijk van de pigment zichtbaarheid.

Vormgeving
Opfrisbehandeling

Wenkbrauwen zijn van onschatbare waarde voor het uiterlijk en wetenschappelijk onderzoek heeft zelfs aangetoond dat de wenkbrauwen het allerbelangrijkste gezichtskenmerk zijn. Helaas zijn we niet allemaal gezegend met de perfecte wenkbrauw, of zijn de wenkbrauwen door te veel epileren of ziekte dun en minder zichtbaar geworden.

Wens jij prachtige wenkbrauwen, die perfect van kleur en vorm zijn en die jouw natuurlijke schoonheid accentueren? Kies dan voor microblading! Tamara van Mooi & Zeker in Amersfoort is dé microblading specialist, die je veilig en kundig voorziet van jouw droomwenkbrauwen.

Microblading, wat is dat?

Microblading is een revolutionaire techniek, waarbij semi-permanente make-up (resultaat blijft 1 tot 2 jaar zichtbaar) wordt aangebracht op de wenkbrauwen. Dit wordt gedaan door middel van flinterdunne naaldjes, die lijken op mesjes. Eén voor één worden er kleine lijntjes gezet tussen de natuurlijke wenkbrauw in, met pigment dat past bij jouw huids- en haarkleur. Microblading zorgt voor natuurlijke resultaten.

Wanneer microblading is gezet door een specialist, zijn de wenkbrauwen niet van echt te onderscheiden.

Waarom kiezen voor microblading?

Symmetrie is zeer belangrijk voor het gezicht en zorgt ervoor dat de overige gezichtskenmerken beter tot hun recht komen. Een asymmetrisch gezicht wordt als minder mooi ervaren. Het bereiken van symmetrische wenkbrauwen is echter lastig wanneer je deze zelf tekent. Alhoewel wenkbrauwen zusjes zijn en geen tweelingen (!), zijn de perfecte wenkbrauwvorm en kleur heel bepalend voor jouw uiterlijk.

Een microblading specialist bootst de natuurlijke wenkbrauw na, maar dan perfect qua kleur en vorm.

Je kiest voor microblading wanneer:

  • je droomt over perfecte wenkbrauwen;
  • je het zat bent om iedere ochtend je wenkbrauwen te tekenen;
  • wanneer je eindelijk eens naar de sauna of het zwembad wilt, zonder dat je wenkbrauwen er daarna uitzien als een uitgelopen schilderspalet;
  • je houdt van natuurlijke resultaten; geen dikke en donkere balken op jouw voorhoofd;
  • wanneer je een open blik wenst, waarbij er een natuurlijk liftend effect ontstaat.

Waarom jij kiest voor Schoonheidssalon Mooi en Zeker!

Je wenkbrauwen zijn je alles, die laat je niet zomaar door iemand pigmenteren. Dit begrijp ik als geen ander. Tijdens het intakegesprek worden uitvoerig je wensen besproken. Ik werk alleen met de beste pigmenten, die ook worden gebruikt bij het zetten van medische tatoeage. Deze pigmenten zijn vrij van schadelijke chemicaliën en parabenen.

Het verschil tussen een goede en minder goede microblading specialist zit niet alleen in ervaring, maar ook in scholing. Ik volg ieder jaar masterclasses met betrekking tot microblading waardoor ik verzekerd ben van de nieuwste technieken en de meest recente trends kan vertalen naar prachtige wenkbrauwen.

Klik hier voor frequently asked questions over Microblading.


Recensies

5-sterren

Microblading

Mijn wenkbrauwen laten doen met microblading.

Ik was erg bang dat het eruit zou zien als een veeg inkt in je wenkbrauw maar het is prachtig geworden. Het lijkt alsof je alleen maar wenkbrauwhaartjes ziet, fantastisch! Vijf sterren van mij!

5-sterren

Microblading En Make- Up

Ik heb een maand terug mijn wenkbrauwen laten doen met microblading. Het is echt heel mooi geworden. Gisteren heeft zij mij ook opgemaakt voor mijn trouwdag. Ook dat was de moeite waard. Tamara weet je op je gemak te stellen en kan ook heel enthousiast reageren als het resultaat goed is. Echt een aanrader….

5-sterren

Microblading

Vandaag bij Tamara geweest voor een microblading behandeling met een prachtig resultaat. Tamara werkt heel precies en vakkundig. Het resultaat zijn erg mooi vorm gegeven en donkere wenkbrauwen die goed kleuren bij mijn huid- en haarkleur. Nu heb ik mooie volle en strakke wenkbrauwen. Ben er superblij mee!

5-sterren

Helemaal Blij En Tevreden!

Bij Mooi en Zeker stap je binnen in een mooie en verzorgde ruimte. Tamara neemt de tijd voor je, geeft professioneel en passend advies en werkt met producten van hoge kwaliteit. Ik heb mijn wenkbrauwen laten microbladen en heb een 3D wimperextensie laten zetten. Ik ben echt ontzettend blij en tevreden met het resultaat! Ik kijk al uit naar de volgende behandelingen.

Bekijk de portfolio

anbos-wit
dermalogica-expert
oxygenetix-logo-wit-1
ggd-goedgekeurd
skin-vignet
dermalogica-logo-wit-250x30
lycon-wit-klein-2
misencil-logo-300x73-250x61
spa-salonnepro