shutterstock_352907567

Microdermabrasie bij Mooi en Zeker in Amersfoort

60 min à € 93,-

Maak een afspraak

Op dit moment is microdermabrasie behandeling de best geadviseerde behandeling om huidverbetering te bereiken door de eenvoud, effectiviteit en afwezigheid van bijwerkingen. Het is geschikt voor alle huidskleuren en huidtypes en kan voor uiteenlopende huidproblemen op elk lichaamsdeel worden ingezet.

De microdermabrasie behandeling kan worden toegepast om littekens te behandelen, pigmentvlekken, rimpels, de gevoelige huid en het verkleinen van poriën.

In deze gezichtsbehandeling wordt gewerkt met de professionele producten van Dermalogica (parfumvrij), een huidverbeterend cosmeticamerk dat geschikt is voor zowel de mannen- als de vrouwenhuid. Dermalogica is ook zeer geschikt voor behandeling van de donkere huid.

Huidanalyse, reiniging, microdermabrasie, eventueel chemische peeling (meerprijs), krachtig serum en masker, eventueel ultrasound, oogverzorging, passende dag- of nachtverzorging, huid- en verzorging advies (meerprijs chemische peeling € 10,-)

Is jouw huid al gewend aan een professionele peeling? Ga dan voor nog meer resultaat en combineer de microdermabrasie met een chemische peeling (meerprijs € 10).

Hoe gaat de microdermabrasie behandeling?

Het is een diep peelende behandeling waarbij kristallen tegen de huid worden geblazen en weer vacuüm opgezogen. Hierdoor worden dode huidcellen verwijderd en het bindweefsel van de huid wordt gestimuleerd (door de aanmaak van collageen wordt de huid steviger). De huid wordt gereed gemaakt om krachtige serums op te nemen. Het resultaat is een frisse stralende huid met op den duur bij herhaling een structureel betere huidstructuur.

De huid vernieuwt zich van binnenuit, de vacuümmethode zorgt voor een betere doorbloeding en het helingsproces wordt bespoedigd. De behandeling is nagenoeg pijnloos. Hoe intensiever het vacuüm, hoe meer resultaat. Hoe agressiever wordt behandeld, hoe meer collageen de huid gaat aanmaken en hoe meer de huid verbetert. Door een diepe microdermabrasie wordt namelijk het wondgenezingsproces nagebootst en juist dat proces helpt de huid verjongen. Hoe meer de huid wordt beschadigd met microdermabrasie, hoe sterker de herstelrespons is van je lichaam.

De behandeling:

Na een grondige reiniging en desinfectie van de huid kan de microdermabrasiebehandeling beginnen. Met een pen wordt diverse malen over de huid bewogen. Het apparaat blaast de kristallen tegen de huid en zuigt deze weer op. Wanneer alle huid is behandeld kan aanvullend een serumampul worden aangebracht. Een serumampul bevat 80 x meer werkstoffen dan in een crème kan worden opgenomen en is dus een grote aanrader! Het serumampul wordt na de microdermabrasie goed opgenomen in de huid. Eventueel kan worden afgesloten met een herstellend masker en een huidherstellende of kalmerende crème. Een behandeling duurt ongeveer 30-60 minuten, afhankelijk of er ook een masker wordt afgenomen.

Na de behandeling:

Na een microdermabrasiebehandeling is de huid dunner en dien je dan ook de zon zoveel mogelijk te vermijden om verkleuringen te voorkomen. Buitenshuis dient altijd een zonnefactor gedragen te worden (eigenlijk ook zonder microdermabrasiebehandeling) en het liefst een hoge zonnefactor SPF40 of SPF50. Bij actieve acné wordt make-up als foundation afgeraden om verstoppingen in de huid te voorkomen.

Optimaal resultaat:

Een kuur van meerdere behandelingen geeft een optimaal resultaat. Afhankelijk van welk huidprobleem wordt aangepakt dienen periodiek (wekelijks) meerdere behandelingen plaats te vinden. Daarna kun je het resultaat vasthouden door één keer in het half jaar één nabehandeling te laten uitvoeren, zeker bij het behandelen van fijne rimpeltjes.

Na één behandeling is de huid al zachter, steviger en zie je er gezonder en frisser uit.
De huid straalt echt!

Lees meer over microdermabrasie

oxygenetix-logo-wit-1
dermalogica-logo-wit-250x30
lycon-wit-klein-2
misencil-logo-300x73-250x61
spa-salonnepro
skin-vignet