23231594_145447749538344_8214422834335013955_n-2

Misencil one by one nieuwe set

90 min à € 99,-

Maak een afspraak

De extensions van het merk Misencil worden haartje voor haartje op jouw eigen wimpers geplakt met speciale wimperlijm. De extensions zijn van prachtige kwaliteit en voel je haast niet zitten. De maximale hechtduur ligt tussen de 5-7 weken. Wil je jouw wimpers continu mooi houden dan wordt aanbevolen om binnen 4 weken de extensions bij te werken. Ook jouw ogen krijgen een speciale verwenbehandeling; de Misencil wimperextensions behandeling is een belevenis op zich, keer op keer

Graag ervoor zorgen dat tijdens de afspraak jouw wimpers en ogen zo schoon mogelijk zijn. Dit om een langdurig resultaat te kunnen garanderen.

Misencil one by one opvullen

50 min à € 59,-

Maak een afspraak

Binnen vier weken maak je een afspraak voor het opvullen van de one by one wimperextensions van het hoogwaardige merk Misencil. Gebruik de speciale Misencil verzorgingsproducten om de hechtduur van jouw wimperextensions met een week te verlengen. Ook bij het opvullen krijgen jouw ogen speciale luxe aandacht, waardoor de Misencil wimperextensions opvulbehandeling uniek en een belevenis op zich is.

Misencil reiniging

15 min à € 19

Maak een afspraak

Er wordt verwacht dat je zuinig bent op de Misencil wimperextensions en de wimpers goed schoonhoudt met de speciale producten hiervoor. Wanneer ik tijdens de behandeling toch mascararesten moet verwijderen wordt hiervoor een meerprijs in rekening gebracht.

Op dit moment is Mooi en zeker in Amersfoort nog de enige salon waar je Misencil wimperextensions kunt krijgen! Dit merk behoort tot een Canadees bedrijf, dat sinds 2008 een productlijn heeft ontwikkeld voor wimperextensions van de hoogste haalbare kwaliteit. De wimperlijm is de krachtigste op dit moment en vanwege de medische acrylaat geschikt voor de meest gevoelige ogen.

Respect voor ogen en wimpers

Je hebt maar één paar ogen en daar ben je zuinig op. Bij Mooi en Zeker werk ik daarom met Misencil wimperextensions. Ontwikkeld in Canada door een oogarts en dit merk voldoet aan de strengste vereisten van veiligheid. De acrylaat in de wimperlijm is van medische kwaliteit en daardoor kunnen 60% van de allergiepatiënten wel tegen deze wimperlijm. Door goed te kijken naar de conditie van de eigen wimpers, zul je verzekerd zijn dat bij langdurig dragen van wimperextensions de eigen wimpers intact blijven.

Misencil wimpers hebben een natuurlijk resultaat.

oxygenetix-logo-wit-1
dermalogica-logo-wit-250x30
lycon-wit-klein-2
misencil-logo-300x73-250x61
spa-salonnepro
skin-vignet