shutterstock_701737444

Heb jij ook zo een hekel aan een bepaald vlekje op je gezicht? Moedervlekken of bindweefselbultjes (heksenpukkels) kunnen erg vervelend zijn voor je zelfvertrouwen. En het is helemaal niet meer nodig om hiermee te blijven rondlopen. Op eenvoudige wijze is het nu mogelijk om bepaalde moedervlekken of bultjes te laten verwijderen zonder al te veel pijn en zonder achterlating van littekens.

Moedervlekken verwijderen

Door middel van coagulatie. In de aangegeven tijd kunnen – indien mogelijk – meerdere huid oneffenheden verwijderd worden.

€ 47,50

*Er moet nog een naverzorging afgenomen worden van €7,95

Maak een afspraak

 

Techniek

Met elektrocoagulatie wordt de overtollige huid als het ware weggesmolten. Coagulatie is een behandeltechniek waarbij goedaardige huidaandoeningen worden weggebrand.
Dit kan een prikkende sensatie geven. De behandeling is afhankelijk van de dikte en kan maximaal 10 minuten duren. Soms is een nabehandeling nodig.

Na de behandeling

Wanneer je behandeld bent is de aangetaste huid erom heen rood. Deze roodheid kan enige tijd duren. Enige dagen na de behandeling ontstaat er korstvorming. Het is belangrijk om niet aan de korst te gaan krabben om infectie of littekens te voorkomen. Het korstje valt er vanzelf af. Wel kun je camouflage aanbrengen zodra de korst droog aanvoelt. Het is verstandig om de kleine wondjes de eerste week zo droog mogelijk te houden voor een mooiere genezing. De volledige genezing van de huid zal minimaal vier weken duren. Pas daarna kun je een eventuele nabehandeling doen.

Pas op voor zonlicht

Het is verstandig om de behandelde huid gedurende tenminste zes weken niet bloot te stellen aan fel zonlicht of zonnebank. Om verkleuring van de aangedane huid te voorkomen.

dermalogica-logo-wit
oxygenetix-logo-wit-2
revitalash
misencil-logo-300x73-3
lycon-wit-klein
ruthiebelle-logo