shutterstock_1215298636

Russian Volume is een behandeling waarbij maximaal volume wordt gecreëerd door in een waaiervorm hele dunne en lichte wimperextensions aan te brengen. Het wordt ook wel “3D” of “6D” genoemd, naar het aantal wimperextensions in de waaiers op elke natuurlijke wimperhaar. Alleen bij de echte “russian volume” worden de haartjes in een echte waaiervorm aangebracht, in tegenstelling tot de meeste andere wimpersalons. Deze behandelingen zorgen voor een veel vollere oogopslag en zijn daardoor ideaal voor mensen met weinig natuurlijke wimpers en mensen die gewoon willen stralen met extreem veel volume.

 

Misencil russian volume nieuwe set

140 min à € 139,-

Maak een afspraak

Ultradunne extensions van het merk Misencil worden in een waaiervorm op jouw eigen wimpers geplakt met speciale wimperlijm. De extensions zijn van prachtige kwaliteit en voel je haast niet zitten. De maximale hechtduur ligt tussen de 5-7 weken. Wil je jouw wimpers continu mooi houden dan wordt aanbevolen om binnen 4 weken de extensions bij te werken. Ook jouw ogen krijgen een speciale verwenbehandeling; de Misencil wimperextensions behandeling is een belevenis op zich, keer op keer.

Misencil russian volume opvullen

70 min à € 69,-

Maak een afspraak

Binnen vier weken maak je een afspraak voor het opvullen van de russian volume wimperextensions van het hoogwaardige merk Misencil. Gebruik de speciale Misencil verzorgingsproducten om de hechtduur van jouw wimperextensions met een week te verlengen. Ook bij het opvullen krijgen jouw ogen speciale luxe aandacht, waardoor de Misencil wimperextensions opvulbehandeling uniek en een belevenis op zich is.

oxygenetix-logo-wit-1
dermalogica-logo-wit-250x30
lycon-wit-klein-2
misencil-logo-300x73-250x61
spa-salonnepro