Let op! Per 1 november 2020 verhuizen wij naar: De Verwondering 2 te Amersfoort

shutterstock_298912115

Wenkbrauwen epileren

€ 15,00

Maak een afspraak

Waarom wenkbrauwen epileren? Goed gevormde wenkbrauwen maken de vrouw (of de man). Laat je wenkbrauwen professioneel vormgeven en bijwerken zodat jouw gezicht nog mooier tot uitdrukking komt.

‘s Ochtends sneller klaar zijn ?

Wil jij ‘s ochtends sneller klaar zijn met het aanbrengen van jouw make-up? Dat kan! Bijvoorbeeld semi-permanente make-up van de wenkbrauwen of eyeliner zodat je deze niet elke ochtend hoeft aan te brengen. Of wimperextensions zodat je niet uren bezig bent met de perfecte mascara. Overigens is veelvuldig gebruik van mascara erg belastend voor de wimpers.

Wil jij weten hoe je permanent mooi gevormde wenkbrauwen kunt krijgen? Lees dan meer over microblading (hairstrokes).

Wil jij weten hoe je langdurig mooie lange wimpers kunt krijgen? Lees dan meer over wimperextensions.

Wil jij definitief af van ongewenste haargroei, dan is elektrisch ontharen een mooie uitkomst voor jou. De haartjes blijven voor altijd weg. De behandeling bij Mooi en Zeker is de meest comfortabele die je maar kunt wensen.

Elektrisch ontharen

Maak een afspraak

Met een flinterdunne naald (voel je niet)wordt er gedurende een seconde met hoogfrequente elektriciteit de eiwitten in het haarzakje vernietigd waardoor er geen haar meer kan groeien.
Geschikt voor ieder haartype op het gehele lichaam.

€ 33,75 (15 min)
€ 52,50 (30 min)
€ 70,00 (45 min)
€ 85,00 (60 min)
€ 96,00 (75 min)

Graag bij de opmerkingen aangeven welk lichaamsdeel het betreft.


Recensies

5-sterren

Super!

Vanmiddag voor de eerste keer bij Tamara geweest voor het epileren van mijn wenkbrauwen. Ik ben super blij met het resultaat! Mijn wenkbrauwen waren een behoorlijke ravage, maar Tamara heeft super haar best gedaan om ze weer mooi te krijgen. Ik ga zeker weten vaker naar haar!

dermalogica-logo-wit
oxygenetix-logo-wit-2
misencil-logo-300x73-3
lycon-wit-klein
ruthiebelle-logo