micro

Wenkbrauwen hairstrokes

Met de hairstroke techniek krijg je mooie wenkbrauwhaartjes getekend en is dus ideaal wanneer je zelf (plaatselijk) geen haartjes hebt. Deze techniek zorgt voor een natuurlijk en luchtig ogende wenkbrauw. Deze techniek is voor nagenoeg iedereen geschikt.

Prijs € 380,00
Duur 1h 30min

Opfrisbehandeling binnen 1,5 jaar € 120
Opfrisbehandeling na 1,5 jaar of nieuwe klant € 180

Maak een afspraak

Wenkbrauwen ombre

Wanneer je van jezelf al veel eigen haartjes hebt maar toch de vorm wilt aanpassen, dan is de ombre techniek – die trouwens erg populair is – het meest geschikt. Deze pixel schaduwtechniek is bij de aanzet van de wenkbrauw licht en luchtig (net als bij een natuurlijke wenkbrauw) en naar de staart toe steeds donkerder en scherper.

Prijs € 380,00
Duur 2h

Opfrisbehandeling binnen 1,5 jaar € 120
Opfrisbehandeling na 1,5 jaar of nieuwe klant € 180

Maak een afspraak

Wenkbrauwen microblading

Bij microblading worden de haartjes met een mesje heel scherp en dun opgetekend. De haartjes zijn verfijnder dan bij hairstrokes maar zullen wel eerder vervagen waardoor je binnen 1 jaar een opfrisbehandeling nodig hebt om het resultaat te behouden. Deze haartechniek gaat minder diep de huid in en is hierdoor niet voor alle huidtypen geschikt. Heb je een vette of dunne huid dan kun je beter een andere methode kiezen.

Prijs € 320,00
Duur 1h 30min

Opfrisbehandeling binnen 1 jaar € 110
Opfrisbehandeling na 1 jaar of nieuwe klant € 160
Extra opfrisbehandeling € 70

Maak een afspraak

Bekijk de portfolio

dermalogica-logo-wit
oxygenetix-logo-wit-2
revitalash
misencil-logo-300x73-3
lycon-wit-klein
ruthiebelle-logo