Wanneer je een gezichtsbehandeling hebt gehad dan voel je zeker gedurende een paar dagen het effect van deze boost voor de huid. Maar het is mogelijk om het effect van de gezichtsbehandeling langer te behouden en zelfs iedere keer te verbeteren wanneer je thuis dezelfde hoogwaardige producten gebruikt. Vaak is de aanschaf in één keer een drempel. Daarom heb ik het spaarsysteem bedacht om je te helpen bij de terugkerende aanschaf van producten. Deze spaarmogelijkheid biedt aantrekkelijke extra’s.

Wat houdt het sparen in?

Bij elke (gezichts)behandeling reken je € 10 of € 15 meer af. Hiervoor ontvang je een stempel op jouw spaarkaart. Eén stempel is dan € 11 respectievelijk € 17 waard. Hoe hoger het spaarbedrag, hoe hoger jouw bonusvergoeding! Na 6 stempels kun je de spaarkaart bij Mooi en Zeker inleveren ter (gedeeltelijke) betaling van jouw verzorgingsproduct(en). Maar je kunt natuurlijk ook doorsparen.

Zo kun je de periodieke uitgaven van jouw verzorgingsproducten een beetje spreiden over het jaar heen. En bij het inleveren krijg je ook nog eens een leuke goodiebag ter waarde van € 10 mee!

Mooi en Zeker heeft gekozen voor een fysieke spaarkaart, zodat de klant meer voordeel krijgt dan bij duurdere spaarsystemen. Mooi en Zeker is niet aansprakelijk voor het vergoeden van de waarde indien men de spaarkaart verliest.

dermalogica-logo-wit
mineralogie
revitalash
misencil-logo-300x73-3
lycon-wit-klein