Biopeeling gezichtsbehandeling 1
Biopeeling gezichtsbehandeling 2

Biopeeling

Gezichtsbehandeling met een kruidenpeeling met algenextracten

Gun jouw huid een boost met een biopeeling

Een Bio Peel is een kruidenpeeling, waarbij een mix van kruiden, zeewier en algen op de huid aangebracht worden. Deze kruiden en maritieme extracten zetten de huid aan tot regeneratie, waardoor de huid zichzelf van binnenuit gaat herstellen, met een zichtbaar resultaat.

De gezichtsbehandeling bestaat uit:

Huidanalyse

Reiniging

Biopeeling

Hydraterend serum

Voedend masker

Oogverzorging

Afsluitende verzorging

Huid- en verzorgingsadvies

Biopeeling gezichtsbehandeling

60 min | vanaf € 89

neem het intakeformulier ingevuld mee naar de behandeling

Twijfel je of je de juiste behandeling kiest? Maak gerust deze afspraak, wij passen het desgewenst in overleg nog aan.

biopeeling op basis van kruiden en algenexstracten bij schoonheidssalon Mooi en Zeker

Waarom een biopeeling?

Wil jij huidverbetering bereiken? Dan is de biopeeling bij uitstek geschikt voor ieder huidtype. Deze peeling kan zelfs in de zomer worden gedaan.

Wat is een biopeeling

Een biopeeling is een kruidenpeeling, waarbij een mix van kruiden, zeewier en algen op de huid aangebracht worden. Deze kruiden en maritieme extracten zetten de huid aan tot regeneratie, waardoor de huid zichzelf van binnenuit gaat herstellen, met een zichtbaar resultaat.

Door middel van een massage worden de heilzame stoffen uit de kruidenmix optimaal door de huid opgenomen.

Direct na de behandeling voel je dat de huid diep gereinigd is. De huid voelt ook zeer glad en zacht aan, dit komt door het wegnemen van de bovenste lagen dode huidcellen. Een dikke laag dode huidcellen voelt namelijk droog en ruw aan.

Wat maakt een biopeeling zo uniek

Wat een Bio Peel zo uniek maakt, is het gebruik van een 100% natuurlijke mix van kruiden en algen. De mix is een poeder, die vlak voor gebruik „geactiveerd‟ wordt met de Bio Peel Gel. Door de kruiden en algen samen te voegen met de Gel, veranderd de cellulaire structuur van de kruiden en algen, waardoor deze erg goed opgenomen kunnen worden door de huid.

De Spirulina alg op zich bevat al 11 vitamines, 10 mineralen en 18 aminozuren. Deze zijn door de cellulaire structuur zeer makkelijk op te nemen door onze eigen huidcellen. Daarnaast heeft de Bio Peel een sterk ontgiftende werking. Wat geen overbodige luxe is met de huidige milieuvervuiling en fijnstof in de lucht.

De biopeeling gezichtsbehandeling is inzetbaar bij de volgende problemen:

  • de huid die met acné te maken heeft gehad
  • (littekens)rimpelvorming
  • grove poriën
  • verslapping van de huid
  • hyperpigmentatie
  • zonneschade

Wanneer je zwanger bent, wordt het afgeraden om een biopeeling te ondergaan omdat de huid anders kan reageren door de hormoonschommelingen.

Wat gebeurt er tijdens een biopeel

Tijdens de behandeling wordt de huid gestimuleerd en geactiveerd. Het huidgevoel kan als prikkelend, tintelend of branderig ervaren worden. Na het verwijderen van de peeling is het absorptievermogen van de huid verhoogd. Dit wil zeggen, dat alle producten na de peeling beter opgenomen worden. Het betekent ook dat deze producten (zoals een masker) intensiever werken en ook intensiever voelen. Na de Bio Peel voelt de huid gevoeliger aan maar dit kan geen kwaad, want het is een teken dat de huid aan het werkt gezet wordt. Het metabolisme van de huid krijgt een boost.

Wat maakt een biopeeling zo uniek

Eenmalige behandeling of kuurverbandEen eenmalige behandeling met de Bio Peel is zeker mogelijk. Het is een behandeling om effectief dode huidcellen te verwijderen en tegelijkertijd de huid een boost te geven door de hoge concentratie voedingsstoffen. De huid voelt glad en zacht aan met een egale teint.Maar om (onderstaande) huidproblemen te verbeteren, is het noodzakelijk om meerdere behandelingen in een kuurverband toe te passen.De huid die met acne te maken heeft gehad (littekens)rimpelvorminggrove poriënverslapping van de huidhyperpigmentatiezonneschadeVoorwaarden biopeelingHet is een voorwaarde dat de huid in een gezonde conditie is om de Bio Peel te ondergaan. Wanneer dit niet zo is, zullen wij een andere behandeling adviseren. Overleg wanneer je medicatie gebruikt. De huid moet voldoende hersteld zijn van harsen of andere peelings. Heb je cosmetische behandelingen ondergaan, is ook eerst een hersteltijd nodig.Bij zwangerschap wordt de biopeeling afgeraden omdat de huid door hormoonschommelingen onvoorspelbaar kan reageren.Na een biopeeling dient de huid goed beschermd te worden met een UV filter. Toch kan deze biopeeling behandeling ook in zomer gedaan worden, in tegenstelling tot vele andere intensieve peelings. Voorwaarde is wel om een zonnecrème te gebruiken. Na 14 dagen kun je een zonnebad of zonnebank nemen.ThuisverzorgingEnkele dagen na de Bio Peel kan de huid licht gaan schilferen. Bij zeer droge huidtypen is een gezichtsolie aan te raden voor thuisgebruik.  Uiteraard kun je de gezichtsolie bij ons aanschaffen. Voor intensievere resultaten je thuis een bij het huidtype passend serum. Je dient dagelijks een SPF -50 bescherming te gebruiken.Bio Peel in kuurverbandIn kuurverband kan de Bio Peel 3 maal met een interval van minimaal 7 dagen herhaald worden. Dit geeft intensieve resultaten. De huid wordt in deze periode wel gevoeliger en droger. Een goede thuisverzorging is dus een must. Je kunt het resultaat behouden door de biopeeling hierna iedere 4 tot 6 weken te herhalen.Intensieve BiopeelingVoor een nog mooier resultaat kun je de biopeeling intensiveren met een extra fruitzuurpeeling.

Eenmalige behandeling of kuurverband

Een eenmalige behandeling met de Bio Peel is zeker mogelijk. Het is een behandeling om effectief dode huidcellen te verwijderen en tegelijkertijd de huid een boost te geven door de hoge concentratie voedingsstoffen. De huid voelt glad en zacht aan met een egale teint.

Maar wanneer je echt verbetering wilt zien bij huidproblemen, is het noodzakelijk om meerdere behandelingen in een kuurverband toe te passen.

Voorwaarden biopeeling

Het is een voorwaarde dat de huid in een gezonde conditie is om de Bio Peel te ondergaan. Wanneer dit niet zo is, zullen wij een andere behandeling adviseren. Overleg wanneer je medicatie gebruikt. De huid moet voldoende hersteld zijn van harsen of andere peelings. Heb je cosmetische behandelingen ondergaan, is ook eerst een hersteltijd nodig.

Bij zwangerschap wordt de biopeeling afgeraden omdat de huid door hormoonschommelingen onvoorspelbaar kan reageren

Na een biopeeling dient de huid goed beschermd te worden met een UV filter. Toch kan deze biopeeling behandeling ook in zomer gedaan worden, in tegenstelling tot vele andere intensieve peelings. Voorwaarde is wel om een zonnecrème te gebruiken. Na 14 dagen kun je een zonnebad of zonnebank nemen.

Thuisverzorging

Enkele dagen na de Bio Peel kan de huid licht gaan schilferen. Bij zeer droge huidtypen is een gezichtsolie aan te raden voor thuisgebruik. Uiteraard kun je de gezichtsolie bij ons aanschaffen. Voor intensievere resultaten je thuis een bij het huidtype passend serum.

Je dient dagelijks een SPF -50 bescherming te gebruiken.

Biopeeling in kuurverband

In kuurverband kan de Bio Peel 3 maal met een interval van minimaal 7 dagen herhaald worden. Dit geeft intensieve resultaten. De huid wordt in deze periode wel gevoeliger en droger. Een goede thuisverzorging is dus een must. Je kunt het resultaat behouden door de biopeeling hierna iedere 4 tot 6 weken te herhalen.

Producten van Dermalogica

natuurlijke en huidvriendelijke ingrediënten

optimale hydratatie zonder de huid af te sluiten

hoogwaardige technologieën

geschikt voor zowel mannen als vrouwen én de donkere huid

Specialisten in biopeeling

De specialisten

Monique

Werken aan de huid is mijn levensdoel, ik beloof niets dat ik niet kan waarmaken en ik ben pas tevreden als ik bij klanten resultaat heb geboekt! Ik hoop graag iets voor je te kunnen betekenen.

Nicolien

Bij elke behandeling kijk ik wat goed is voor jouw huid en wat deze op dat moment nodig heeft, afhankelijk van jouw wensen. Dat kan iedere keer anders zijn.

Monique Grootveld werkzaam bij Mooi en Zeker, jouw schoonheidssalon in Amersfoort

Monique Grootveld

Biopeeling gezichtsbehandeling 3

Nicolien Smit

© Copyright 2021. Mooi en Zeker

Scroll naar boven