Biosurface Peel 1
Biosurface Peel 2
pro power peel bij schoonheidssalon mooi en zeker
Biosurface Peel

—- NOTE: DEZE BEHANDELING WORDT NIET MEER UITGEVOERD —-

In de plaats van de biosurface peel is gekomen: Pro Power Peel

Met trots behoort Mooi en Zeker bij een van de eerste schoonheidssalons die gecertificeerd is om de BioSurface Peel van Dermalogica te geven.

BioSurface Peel is een krachtig systeem ter bevordering van huidvernieuwing. De peeling is ontwikkeld door huidexperts van Dermalogica en het International Dermal Institute en biedt huidverbetering op het hoogste niveau.

In tegenstelling tot traditionele chemische peelings, raakt de huid bij de BioSurface Peel niet onnodig beschadigd. Er wordt gestreefd naar de grens waarop het hoogst haalbare resultaat te zien is, zonder de huidbarrière te beschadigen. Hierdoor is geen hersteltijd noodzakelijk. Integendeel, je huid zal er direct gezond uitzien en zacht aanvoelen.

Belangrijkste voordelen van deze BioSurface peel:

  • Bestrijdt tekenen van huidveroudering zoals rimpels en fijne lijntjes
  • Vermindert pigmentatie en verheldert de huid
  • Behandelt onzuiverheden en vermindert littekens van acne
  • Stimuleert de collageenproductie

Hoe werkt het?

De peeling bestaat uit 4 stappen: de voorbereiding, het verzachten/verweken van de huid, de daadwerkelijke peeling en ten slotte de neutralisatie. Deze 4 stappen worden gekenmerkt door 4 verschillende, synergetische producten. Door laag op laag te werken wordt een krachtige peeling gecreëerd, die qua intensiteit kan worden afgestemd op de persoonlijke huidconditie.

Wat is het resultaat?

De meeste mensen zullen binnen 3 behandelingen zichtbare resultaten ervaren, zoals minder rimpels en fijne lijntjes, minder onzuiverheden en een gladdere huidstructuur. Het uiteindelijke resultaat is afhankelijk van de huidconditie en de gekozen kuur.

Hoeveel behandelingen heb ik nodig?

Een kuur van minimaal 3 behandelingen wordt aangeraden. Voor een maximaal effect wordt een kuur van 6 behandelingen geadviseerd. Het aantal behandelingen hangt af van de huidconditie en de aan te pakken huidproblemen. Maar wil je een eenmalige booster voor je huid dan volstaat 1 behandeling ook.

Wanneer moet ik de behandeling herhalen?

Om je huid in goede conditie te houden en het resultaat vast te houden is het raadzaam om 2 x per jaar een kuur van 3 behandelingen te doen. Natuurlijk kun je ook volstaan met jaarlijks 1 behandeling, maar je snapt dat het resultaat dan altijd minder goed zal zijn dan het geboden advies.

Mag ik deze behandeling ondergaan gedurende het hele jaar?

Nee, doordat de huid een vernieuwingsproces ondergaat is de huid gevoeliger voor de zon. Daarom mag deze behandeling alleen in de herst/winter/vroege lente gedaan worden i.v.m. de kracht van de uv straling.

Is de behandeling voor iedereen geschikt?

De behandeling is niet geschikt voor zwangeren en mensen die huidverdunnende medicijnen/zalven gebruiken. Er vindt een speciale intake plaats om te beoordelen of je in aanmerking komt.

Wat is het effect op de huid na de behandeling?

De huid kan droger aanvoelen en is gevoeliger dan normaal. De huid kan gaan schilferen (maar beoogd wordt minimale schilfering). Ook kan pigmentatie tijdelijk meer zichtbaar worden. De bijwerkingen verdwijnen snel wanneer de juiste nazorg wordt gehanteerd. Dit nazorg advies krijg je na de behandeling mee naar huis.

Nazorg

Je krijgt speciale instructies voor de nazorg mee naar huis.

Recente Artikelen

Oxygenetics een huidherstellende foundation
Oxygenetics, een huidherstellende foundation
Biosurface Peel 3
Zwangerschap en de huid
Biosurface Peel 3
Tieners en de huid

© Copyright 2021. Mooi en Zeker

Scroll naar boven