Cadeaubon bestellen

Wil jij iemand eens verrassen met een leuk origineel cadeau? Een cadeaubon van Mooi en Zeker voor een schoonheidsbehandeling naar keuze, doet het altijd goed! Bijvoorbeeld voor een verjaardag, trouwdag, jubilea, secretaressedag, moederdag, valentijnsdag, sinterklaasviering, kerstcadeau, allemaal mooie gelegenheden om een chique verpakte cadeaubon cadeau te geven. Hierbij zit dan ook altijd nog een extra kleinigheidje verpakt. Wie ga jij binnenkort verrassen?

Voorbeeld Mooi en Zeker bon (standaard):

Voorbeeld Mooi en Zeker bon voor bijvoorbeeld Valentijn of Moederdag:

cadeaubon valentijn mooi en zeker, jouw schoonheidssalon in Amersfoort

Voorbeeld Mooi en Zeker bon voor Kerst:

Je kunt heel eenvoudig jouw gewenste bon bestellen via het onderstaande formulier. Je kunt hierin aangeven welke soort je wilt bestellen en voor welk bedrag, of om de bon te laten opsturen. Ik zal dan voor de verdere afhandeling zorgen.

In onderstaand bestelformulier vraag ik slechts de persoonsgegevens op die ik nodig heb om de bestelling voor jou gereed te maken en eventueel op te sturen. Deze gegevens worden niet bewaard. Zie ook de privacyverklaring van Mooi en Zeker.

 

Bestelformulier cadeaubon

Bestel hieronder jouw gewenste cadeaubon. Zodat deze alvast mooi ingepakt voor je klaar ligt. Je hebt de mogelijkheid om deze op te halen in de salon (op afspraak).
  • Vul hier jouw eigen naam in
  • Jouw e-mailadres kan worden gebruikt voor nadere communicatie indien nodig.
  • Dit telefoonnummer kan worden gebruikt om nader contact op te nemen als ook voor het verzenden van een betalingsverzoek in het geval de cadeaubon dient te worden opgestuurd in plaats van opgehaald.
  • Vul hier het bedrag in euro's in, de waarde van de cadeaubon die je wilt geven
  • Geef hier op aan wie je de cadeaubon wilt geven (voornaam en achternaam). Deze worden op de cadeaubon vermeld.
  • Bij verzending van de cadeaubon naar een op te geven adres, wordt € 3,50 extra kosten in rekening gebracht.
    Door het aanvinken van dit vakje, geef je toestemming aan Mooi en Zeker om de door jou ingegeven (persoons)gegevens te gebruiken voor het doel om een cadeaubon uit te schrijven, eventueel op te sturen en een betaalverzoek te verzenden. Mooi en Zeker zal deze gegevens nimmer delen met derden en slechts in haar eigen digitaal beveiligde klantenbestand opnemen.