Coagulatie huidoneffenheden 1
Coagulatie huidoneffenheden 2

Coagulatie huidoneffenheden

huidoneffenheden eenvoudig laten verwijderen

Een gladde huid na het verwijderen van huidoneffenheden

Wil jij af van vervelende oneffenheden zoals: moedervlekken, pigmentvlekken, steelwratjes, adertjes, rode plekjes, bultjes of anders? Kom dan langs bij Mooi en Zeker in Amersfoort en laat deze nagenoeg pijnvrij weghalen. De behandeling is mogelijk zowel in het gezicht als op het lichaam.

Coagulatie

15 min | € 47,50

elektrisch ontharen met Apilus xCel bij schoonheidssalon Mooi en Zeker

Hoe gaat de behandeling?

Heb je last van (steel)wratten, bultjes, gerstekorrels, couperose of andere plekjes en wil je deze op een veilige en effectieve wijze laten verwijderen? Kies dan voor coagulatie. Door middel van coagulatie therapie worden veel verschillende huidoneffenheden verwijderd, zonder de omliggende huid te beschadigen. Coagulatie is geschikt voor alle huidtypen en huidskleuren.

Met elektrocoagulatie wordt de overtollige huid als het ware weggesmolten. Coagulatie is een behandeltechniek waarbij goedaardige huidaandoeningen worden weggebrand.

Dit kan een prikkende sensatie geven. De behandeling is afhankelijk van de dikte en kan maximaal 10 minuten duren. Soms is een nabehandeling nodig.

De behandeling doet geen pijn, wel kun je een warm en prikkend gevoel krijgen. Er zijn gemiddeld twee behandelingen nodig voor het gewenste resultaat, maar dit verschilt per persoon.

Na de behandeling

Wanneer je behandeld bent is de aangetaste huid erom heen rood en soms gezwollen. Deze roodheid kan enige tijd duren. Enige dagen na de behandeling ontstaat er korstvorming. Het is belangrijk om niet aan de korst te gaan krabben om infectie of littekens te voorkomen. Het korstje valt er vanzelf af. Wel kun je camouflage aanbrengen zodra de korst droog aanvoelt. Het is verstandig om de kleine wondjes de eerste week zo droog mogelijk te houden voor een mooiere genezing. Hou er rekening mee dat de volledige genezing van de huid minimaal vier weken zal duren. Pas daarna kun je een eventuele nabehandeling doen.

Let er op dat jouw lichaam bezig is met een herstelproces. Drink daarom voldoende water om alle afvalstoffen te kunnen afvoeren.

Pas op voor zonlicht

Het is verstandig om de behandelde huid gedurende tenminste zes weken niet bloot te stellen aan fel zonlicht of zonnebank. Om verkleuring van de aangedane huid te voorkomen.

Waarom coagulatie?

Eenvoudige en snelle techniek

Geen beschadiging van de omliggende huid

Geen blaren of bloedingen

Professionele behandeling

Egale huid als resultaat

Specialist in coagulatie

De specialist

Tamara

Je bent bij mij in vertrouwde en kundige handen. Nog steeds doe ik aan bijscholing om op de hoogte te zijn van de beste technieken en werkmethoden en leer het vak van gerenommeerde topspecialisten.

Tamara van Dam, schoonheidsspecialiste bij schoonheidssalon Mooi en Zeker

Tamara van Dam

© Copyright 2021. Mooi en Zeker

Scroll naar boven