De mannenhuid 1
De mannenhuid 2
mannenhuid, reinigende gezichtsbehandeling voor mannen bij schoonheidssalon mooi en zeker
De mannenhuid

Steeds meer mannen weten hun weg naar de schoonheidssalon te vinden. Ook mannen kampen met huidproblemen zoals meeeters, droge huid en/of ontstekingen. De huid van de man heeft een goede verzorging nodig om ontsierlijkheden zoveel mogelijk te voorkomen.

Waar moet de man op te letten?

Op verzorgingsproducten zonder alcohol en parfum. Veel scheerproducten zullen deze stoffen bevatten als je de ingrediëntenlijst erop naleest. Ook heeft de mannenhuid nood aan producten die de huid hydrateren en beschermen tegen de zon. De zon kan veel schade aanbrengen: Het is de nummer 1 veroorzaker van huidveroudering en niet te vergeten huidkanker.

Kies voor een goede dagelijkse reiniger, een scrub om de dode huidcellen te verwijderen, een milde after shave balsem en een dagcrème met zonbescherming.

Dermalogica heeft unisex producten. Aangezien de producten natuurlijke geurstoffen bevatten, zijn deze niet toe te schrijven aan een speciale mannengeur of vrouwengeur. Daarnaast heeft Dermalogica ook milde en verzorgende producten voor het scheren. Laat je in de salon adviseren welke producten specifiek voor jouw huidtype en huidconditie geschikt is.

Ben je klant bij Mooi en Zeker? Dan krijg je bij aanschaf van 6 Dermalogica producten € 30 korting.

Investeer in een gezonde huid voor nu en voor later: Een gezonde huid maakt de man!

Recente Artikelen

Oxygenetics een huidherstellende foundation
Oxygenetics, een huidherstellende foundation
De mannenhuid 3
Zwangerschap en de huid
De mannenhuid 3
Tieners en de huid

© Copyright 2021. Mooi en Zeker

Scroll naar boven