Het moment dat jouw huid verandert. Voor altijd.

Dermalogica streeft altijd naar een gezonde en mooie huid voor iedereen. De producten zijn niet mooi, luxueus of vertroetelend, maar het is een no-nonsense merk dat zich volledig richt op een gezonde huid. De verpakkingen zijn niet ontworpen om bij je badkamer te passen. Daarentegen besteedt ze haar tijd liever aan het uitdenken van nieuwe, hightech, effectieve formules. Zo zal Dermalogica nooit gangbare ingrediënten als minerale oliën, lanoline, chemische kleur- en geurstoffen gebruiken omdat die stoffen slecht zijn voor de huid.

Het ontstaan van Dermalogica

Jane Wurwand kwam er achter dat er geen productlijn op de markt was die volledig gericht was op een gezonde huid. En daarom ontwikkelde ze haar eigen producten en werd Dermalogica in 1986 geboren. Haar visie was duidelijk: ze wilde producten die de huid verbeteren en gezond maken, zonder irriterende stoffen en ingrediënten. Veel foute ingrediënten zijn bijvoorbeeld lanoline, gedenatureerde alcohol, kleurstoffen en parfum. Deze ingrediënten kunnen namelijk de huid verstoppen en puistjes veroorzaken. Een ander belangrijke overweging is dat de producten niet op dieren worden getest.

Naast het weglaten van irriterende ingrediënten introduceerde Dermalogica ook nog een nieuw element: de gespecialiseerde kennis van de professionele huidexpert. Daarom mogen de producten van Dermalogica alleen door professionele huidexperts worden verkocht. Hun visie is altijd hetzelfde gebleven: een gezonde huid dankzij een professioneel opgeleide schoonheidsspecialist. Om dit te waarborgen heeft Dermalogica een complete opleiding ontwikkeld.

Al ruim 25 jaar wijdt Dermalogica zich met hart en ziel aan educatie, onderzoek en professioneel advies.

Ken jouw huid

De eerste vereiste voor een gezonde huid is het kennen van jouw eigen huid. De eerste stap daartoe moet een bezoek zijn aan een professionele huidexpert. Bij deze huidexpert wordt de unieke huidanalyse toegepast: de Face Mapping®. Hierbij wordt jouw huid zone voor zone in kaart gebracht. Op die manier kan nog beter bepaald worden welke verzorging het meest geschikt is voor jouw huid. Zodoende bereik je de huidverbetering waar je naar zocht.

Mooi en Zeker houdt van Dermalogica producten

In mijn behandelingen wil ik de beste producten gebruiken en daarom koos ik ooit voor het merk Dermalogica. Ook omdat ik geheel achter de visie van Dermalogica sta. Het merk heeft mij dan ook nog nooit teleurgesteld. Het doet namelijk wat het belooft. Daarom adviseer ik mijn klanten ook om deze producten thuis te gebruiken. Mijn eigen ervaring is dat er tot nu toe nog geen enkel ander beautymerk kan tippen aan de resultaten van Dermalogica.

Bereik met Dermalogica producten het hoogst haalbare, voor jouw mooiste en gezondste huid ooit.

Tamara van Dam, Dermalogica expert
Nicolien Smit, Dermalogica professional
Monique Grootveld, Dermalogica professional

 

Je vindt jouw Dermalogica huidexpert via deze website.

Afspraak maken

Maak eenvoudig online een afspraak!

Maak nu een afspraak

oxygenetix-logo-wit-1
dermalogica-logo-wit-250x30
spa-salonnepro
lycon-wit-klein-2
misencil-logo-300x73-250x61