Digital Detox 1
Digital Detox 2

Digital detox

de meest ontspannende gezichtsbehandeling ooit

Met de geurbeleving van Dermalogica producten

Heb jij een welverdiende pauze nodig? Door digitale overprikkeling sta je voortdurend in een stressmodus. Deze Digital Detox behandeling is een ontspannende gezichtsbehandeling en geeft ontspanning aan lichaam en geest. Het zorgt verder voor een betere huid, betere nachtrust, minder stress en toename van creativiteit. Wij hebben deze behandeling speciaal voor jou ontwikkeld om jouw huid en lijf te switchen van beschermmodus naar herstelmodus. Zo kan jouw lichaam zich richten op herstel en vernieuwing.

De gezichtsbehandeling bestaat uit:

Milde reiniging

Milde peeling

Extra lange ontspannende massage

Kalmerend masker

Oogmasker

Zwaartedeken

Afsluitende verzorging

Kopje detox thee

Digital Detox gezichtsbehandeling

1,5 uur | € 81

Twijfel je of je de juiste behandeling kiest? Maak gerust deze afspraak, wij passen het desgewenst in overleg nog aan.

Digital Detox 3

Waarom een digital detox?

Computers, mobiele telefoons en andere digitale apparaten maken ons leven op veel manieren gemakkelijker, maar deze constante prikkels kunnen de ogen, nek, handen, armen en zelfs de hersenen overbelasten. Dit kan leiden tot stress en slaapgebrek, waardoor de huid er dof uitziet. je huid kan gevoelig raken en voortijdige veroudering is sneller zichtbaar. De digital detox behandeling met Dermalogica producten biedt een oplossing hiervoor. Het is een ultieme ontspanningsbehandeling van maar liefst 1,5 uur!

Zen Sensation gezichtsbehandeling

Wil je een kortere ontspannende behandeling? Dan is de Zen Sensation ideaal voor jou, het is namelijk een één uurs behandeling die ook een fijne ontspanning biedt.

Lees meer

Glimlach Treatment

Heb jij net een chemokuur ondergaan dan is jouw huid overgevoelig en droog. Hier hebben wij een speciale gezichtsbehandeling voor ontwikkeld met milde producten en gericht op ontspanning.

Lees meer

Specialisten in Digital Detox

De specialisten

Monique

Werken aan de huid is mijn levensdoel, ik beloof niets dat ik niet kan waarmaken en ik ben pas tevreden als ik bij klanten resultaat heb geboekt! Ik hoop graag iets voor je te kunnen betekenen.

Nicolien

Bij elke behandeling kijk ik wat goed is voor jouw huid en wat deze op dat moment nodig heeft, afhankelijk van jouw wensen. Dat kan iedere keer anders zijn.

Monique Grootveld werkzaam bij Mooi en Zeker, jouw schoonheidssalon in Amersfoort

Monique Grootveld

Digital Detox 4

Nicolien Smit

© Copyright 2021. Mooi en Zeker

Scroll naar boven