zorgeloze huid behandelen bij schoonheidssalon mooi en zeker
Voel je mooi en zeker, 7 tips

Tip 1

Ga niet af op het modebeeld zoals deze wordt voorgeschoteld via televisie, magazines, reclamebladen en cosmeticawebsites. Alle foto’s zijn bewerkt om een zo esthetisch mooi mogelijk plaatje te kunnen presenteren. De werkelijkheid is anders en niemand zou aan deze vereisten kunnen voldoen. Dat is ook helemaal niet nodig. In levende lijve ervaren de mensen ook jouw persoonlijkheid zelf en dat kan een foto lekker niet.

Tip 2

Je kunt je gelukkig voelen met hoe je bent, maar meestal helpen we de natuur een handje. Dat kan door jouw goede eigenschappen te benadrukken met make-up of kleding. Een goed zittend kapsel doet een heleboel. Of bijvoorbeeld wimperextensions, die kunnen ook meer zelfvertrouwen geven. Zo kun je veel dingen doen om jezelf mooier te voelen.

Tip 3

Een gezonde huid (vooral het gezicht) is voor iedereen bereikbaar (behalve bij huidziekten). Je kunt daarmee ook bereiken dat je je mooi en zeker voelt. Want een gezonde huid straalt en voelt glad aan. Laat je hierbij gratis door mij adviseren hoe je dit kunt bereiken.

Tip 4

Verzorg jezelf goed. Dus eet gezond, drink voldoende water en sport regelmatig. Probeer alcohol en suikerinname zoveel mogelijk te vermijden. Vermijd zoveel mogelijk kant-en-klaar maaltijden waarin allerlei toevoegingen en conserveringsmiddelen zijn verwerkt. Weet jij wat dat met je lichaam doet? Maak alles zelf dat is lekkerder en vele malen gezonder. Want wist je dat er in pastasaus heel veel zout en suiker zit? En in een tube ketchup zitten wel 45 klontjes suiker! Heb je weinig tijd om iedere avond te kokkerellen, maak dan bepaalde dingen in grote hoeveelheden en vries dat dan in.

Tip 5

Verwen jezelf af en toe met leuke dingen. Stel jezelf een doel en wanneer je dat gehaald hebt trakteer jij jezelf! De één vind het leuk om uit te gaan, de ander vind het leuk om kleding te kopen of zichzelf te verwennen met lekkere verzorgingsproducten. Creëer af en toe een spa momentje in je eigen badkamer en vertroetel jezelf dan van top tot teen. Ik weet zeker dat je je daarna heerlijk voelt.

Tip 6

Van uitstel komt afstel. Onderneem actie. Wanneer de dingen gedaan zijn of gestart zijn maak je je hoofd leeg. Acties kunnen veranderingen teweeg brengen en wanneer je positief denkt en in jezelf gelooft, kun je meer bereiken dan je denkt!

Tip 7

Vermijd stress. Dat is makkelijker gezegd dan gedaan. Ons leven is zo druk dat niemand meer raar opkijkt van stress. Maar stress veroorzaakt wel allerlei problemen en is een trigger voor veel ziektes. Dus bekijk zo nu en dan welke stressfactoren er zijn en hoe je die zou kunnen wegnemen.

Recente Artikelen

Oxygenetics een huidherstellende foundation
Oxygenetics, een huidherstellende foundation
zwangerschap en de huid door schoonheidssalon mooi en zeker
Zwangerschap en de huid
tieners en de huid door schoonheidssalon mooi en zeker
Tieners en de huid

© Copyright 2021. Mooi en Zeker

Scroll naar top