Elektrische epilatie 1
Elektrische epilatie 2

Elektrische epilatie

definitief ontharen, geschikt voor alle haarsoorten

Elektrische epilatie met Apilus xCel is zeer effectief

Elektrische epilatie is een methode van definitieve ontharing door middel van coagulatie. Deze methode is zeer geschikt om (dons)haar in het gezicht te verwijderen of stevige baardharen. Ook ander lichaamshaar kun je definitief weg laten halen. De kleur van de haar is niet van belang, zoals dat bij IPL en Laser behandelingen wel belangrijk kan zijn.

Voor definitieve ontharing wordt tegenwoordig vaak IPL en Laser toegepast. Het is een snelle methode van definitieve ontharing. Maar de IPL behandeling geeft meestal geen definitief resultaat. Ook zijn deze methoden niet voor alle haarkleuren of huidskleuren geschikt. Na een IPL en/of laserbehandeling vervormt de haarwortel. Hierdoor is het lastiger om daarna nog over te stappen op elektrische epilatie. Kies daarom meteen voor elektrische epilatie, vooral in het gezicht. Het is een effectievere en veiligere methode voor de donkere huid, de lichte haren en de donsharen.

Elektrische epilatie

15 min | € 35

vergoeding uit de aanvullende zorgverzekering mogelijk (bekijk hiervoor jouw polisvoorwaarden)

Elektrische epilatie 3

Waarom elektrische epilatie?

Elektrische ontharing is een uitermate geschikte behandelmethode voor gezichtsbeharing maar ook voor andere lichaamsdelen. Het is wel een intensieve behandelmethode omdat ieder haartje afzonderlijk wordt behandeld. Met coagulatie wordt het haarzakje vernietigd zodat er geen nieuw haartje meer kan groeien. Voor een definitief resultaat dient de behandeling een aantal keren herhaald te worden. Omdat de groeifase hierbij belangrijk is, zullen de eerste behandelingen wekelijks plaatsvinden.

Hirsutisme, vergoeding uit de aanvullende zorgverzekering

Wanneer je last hebt van overmatige haargroei in het gezicht, kan dit duiden op de aandoening hirsutisme. Voor overmatige haargroei is het mogelijk om via de huisarts een doorverwijzing te krijgen voor elektrische epilatie behandelingen. De behandelingen worden dan meestal vergoed uit de aanvullende zorgverzekering. Per zorgverzekering kunnen de vergoeding en voorwaarden verschillen. Het is dus belangrijk om dit eerst goed uit te zoeken voordat je de behandelingen start. Mooi en Zeker is gediplomeerd en heeft een AGB code, waardoor je een vergoeding bij de zorgverzekering kunt aanvragen.

Apilus x-Cel apparatuur

De elektrische epilatie behandeling wordt uitgevoerd met het Apilus X-Cel apparaat. De hoge frequentie zorgt voor een aangenamere en effectievere behandeling dan ander elektrisch ontharen apparatuur.

Lees meer

Specialist in elektrische epilatie

De specialist

Tamara

Je bent bij mij in vertrouwde en kundige handen. Nog steeds doe ik aan bijscholing om op de hoogte te zijn van de beste technieken en werkmethoden en leer het vak van gerenommeerde topspecialisten.

Tamara van Dam, schoonheidsspecialiste bij schoonheidssalon Mooi en Zeker

Tamara van Dam

© Copyright 2021. Mooi en Zeker

Scroll naar boven