Forever Young

blijf voor altijd jong met de anti-age gezichtsbehandeling bij Mooi en Zeker

Wat houdt de Forever Young behandeling in?

Stel rimpeltjes en verslapping nog even uit door deze behandeling te boeken. Deze anti-aging gezichtsbehandeling is geschikt voor iedere huid vanaf 25 jaar. Vanaf deze leeftijd begint het verouderingsproces. Een behandeling voor de zelfbewuste vrouw om er zo lang mogelijk jong uit te zien.

In deze gezichtsbehandeling wordt gewerkt met de professionele producten van Dermalogica. Een huidverbeterend cosmeticamerk, op natuurlijke basis en parfumvrij, geschikt voor zowel de mannen- als de vrouwenhuid. Dermalogica is ook zeer geschikt voor de donkere huid. In een goed verzorgingsregime past het om een of twee keer per jaar de anti-age gezichtsbehandeling af te wisselen met een microdermabrasie behandeling of microneedling in kuurverband. Het verjongen van de huid is mogelijk met één behandeling, maar dient ondersteund te worden met een goed verzorgingsregime voor thuis onderdeel van het geheel. Het regelmatig boeken van deze gezichtsbehandeling zal ook bijdragen aan het verbeteren van de huid en behouden van het resultaat.

Je kunt thuis veel doen door anti-age producten te gebruiken. Met name de anti-age producten van Dermalogica zijn zodanig ontwikkeld dat ze daadwerkelijk resultaat bieden. Maar een goede verzorging thuis kan niet tippen aan een behandeling in de salon. In de salon worden professionele producten gebruikt. Op een verantwoorde manier krijgt je huid een stevige peeling, waardoor de huidstructuur verbetert. Ook worden de werkstoffen beter door de huid opgenomen.

Daarnaast pakken wij meteen de lijntjes rondom de ogen aan met een speciale oogpeeling van Dermalogica.

Tot slot is de ontspanning in onze salon goud waard!

Investeer nu voor later

Resultaat bereik je na herhaaldelijke inspanningen. Wanneer je 1 x naar de sportschool gaat heb je ook niet meteen effect. Pas na regelmatig sporten wel. Ditzelfde geldt voor huidverbetering.

De combinatie van het opvolgen van de dagelijkse gewoonterituelen in de huidverzorging samen met regelmatige bezoekjes aan de salon en het gebruik van de juiste producten afhankelijk van seizoen en huidconditie, zorgen voor blijvend resultaat wat jaren later juist nog meer zichtbaar zal zijn en winst oplevert.

Jouw investering nu betaalt zich uit over 10 jaar!

Tamara van Dam, jouw specialist voor wimperextensions, permanente make-up, elektrisch ontharen
Tamara van Dam, jouw specialist voor wimperextensions, permanente make-up, elektrisch ontharen
Nicolien Smit, jouw anti-age huidspecialist
Nicolien Smit, jouw anti-age huidspecialist
Monique Grootveld, jouw huidcoach naar een betere huid
Monique Grootveld, jouw huidcoach naar een betere huid

Specialisten van deze behandeling

MONIQUE GROOTVELD

Werken aan de huid is mijn levensdoel. Ik beloof niets dat ik niet kan waarmaken en ben pas tevreden wanneer ik resultaat heb geboekt.

nICOLIEN SMIT

Bij elke behandeling kijk ik wat goed is voor jou en voor jouw huid. Wat heeft jouw huid op dit moment het meest nodig en wat zijn jouw wensen.

tamara van dam

Je bent bij mij in vertrouwde en kundige handen. Bijscholing zorgt ervoor dat ik op de hoogte ben van de beste technieken en werkmethoden.

Jouw wensen zijn belangrijk, wij leveren kwaliteit en goed resultaat

Twijfel je of je de juiste behandeling kiest? Maak gerust deze afspraak, wij passen het desgewenst in overleg nog aan.

Is het jouw eerste afspraak bij ons? Vul dan het intakeformulier alvast voor ons in.

Heb je nog vragen?

Wij helpen je graag verder!

Monique Grootveld, Tamara van Dam, Nicolien Smit
Monique Grootveld, Tamara van Dam, Nicolien Smit