Forever Young 1
Forever Young 2

Forever Young

blijf altijd jong met de anti-age gezichtsbehandeling bij Mooi en Zeker

Forever Young anti-age gezichtsbehandeling bij Mooi en Zeker

Stel rimpeltjes en verslapping nog even uit door deze behandeling te boeken. Deze anti-aging gezichtsbehandeling is geschikt voor iedere huid vanaf 25 jaar. Vanaf deze leeftijd begint het verouderingsproces. Een behandeling voor de zelfbewuste vrouw om er zo lang mogelijk jong uit te zien.

In deze gezichtsbehandeling wordt gewerkt met de professionele producten van Dermalogica. Een huidverbeterend cosmeticamerk, op natuurlijke basis en parfumvrij, geschikt voor zowel de mannen- als de vrouwenhuid. Dermalogica is ook zeer geschikt voor de donkere huid. In een goed verzorgingsregime past het om een of twee keer per jaar de anti-age gezichtsbehandeling af te wisselen met een microdermabrasiebehandeling of microneedling in kuurverband.Het verjongen van de huid is mogelijk met één behandeling, maar dient ondersteund te worden met een goed verzorgingsregime voor thuis onderdeel van het geheel. Het regelmatig boeken van deze gezichtsbehandeling zal ook bijdragen aan het verbeteren van de huid en behouden van het resultaat.

De gezichtsbehandeling bestaat uit:

Huidanalyse

Reiniging met anti-age product

Fruitzuur peeling

Pro power eye peeling (voor de lijntjes rondom de ogen)

Shiatsu gezichtsmassage (verjongend)

Verstevigend masker

Anti-age serum (evt. retinol)

Verstevigende oogverzorging

Afsluitende verzorging en advies

Forever Young gezichtsbehandeling

70 min | € 87

Twijfel je of je de juiste behandeling kiest? Maak gerust deze afspraak, wij passen het desgewenst in overleg nog aan.

Is het jouw eerste afspraak bij ons? Neem dan het intakeformulier alvast ingevuld mee.

bindweefsel massage therapie bij schoonheidssalon Mooi en Zeker door Monique Grootveld

Waarom een forever young gezichtsbehandeling?

Je kunt thuis veel doen door anti-age producten te gebruiken. Met name de anti-age producten van Dermalogica zijn zodanig ontwikkeld dat ze daadwerkelijk resultaat bieden. Maar een goede verzorging thuis kan niet tippen aan een behandeling in de salon. In de salon worden professionele producten gebruikt. Op een verantwoorde manier krijgt je huid een stevige peeling, waardoor de huidstructuur verbetert. Ook worden de werkstoffen beter door de huid opgenomen.

Daarnaast pakken wij meteen de lijntjes rondom de ogen aan met een speciale oogpeeling van Dermalogica.


Tot slot is de ontspanning in onze salon goud waard!

Microdermabrasie

Microdermabrasie slijpt met kristallen de huid om de dode huidcellen te verwijderen. Een fijne mechanische peeling waardoor de huidstructuur verbetert.

Lees meer

Microneedling

Door middel van naaldjes (van chirurgisch staal) worden er talloze gaatjes in de huid gemaakt tot een bepaalde diepte waardoor het huidherstel en aanmaak van collageen wordt gestimuleerd. Het combineren met de biopulse therapy heeft een verbluffend resultaat.

Lees meer

Specialisten in Forever Young anti-age gezichtsbehandeling

De specialisten

Monique

Werken aan de huid is mijn levensdoel, ik beloof niets dat ik niet kan waarmaken en ik ben pas tevreden als ik bij klanten resultaat heb geboekt! Ik hoop graag iets voor je te kunnen betekenen.

Nicolien

Bij elke behandeling kijk ik wat goed is voor jouw huid en wat deze op dat moment nodig heeft, afhankelijk van jouw wensen. Dat kan iedere keer anders zijn.

Monique Grootveld werkzaam bij Mooi en Zeker, jouw schoonheidssalon in Amersfoort

Monique Grootveld

Forever Young 3

Nicolien Smit

© Copyright 2021. Mooi en Zeker

Scroll naar boven