Handverzorging 1
Handverzorging 2

Handverzorging

een weldaad voor jouw handen

Voorkom dat jouw handen je leeftijd verraden

Met deze behandeling worden jouw handen helemaal in de watten gelegd. Na een korte reiniging van de handen en eventueel een handscrub (afhankelijk van de huidconditie), worden je handen ingepakt in een heerlijk handmasker. Daarna worden je handen in gemasseerd met een handcrème verrijkt met vitaminen C en E. Echt iets wat je handen nodig hebben!

De behandeling bestaat uit:

Reiniging

Handscrub

Handmassage

Handmasker

Handcrème

Handverzorging

20 min | € 21

handverzorging bij schoonheidssalon Mooi en Zeker

Waarom handverzorging?

Vaak wordt de verzorging van de handen vergeten. Terwijl onze handen dagelijks zwaar belast worden. Ook zien jouw handen het meeste daglicht, net als je gezicht. Wanneer je de handen niet goed verzorgd, dan zie je dat huidveroudering eerder kans krijgt en met droge, rimpelige en schrale handen tot gevolg.

Tijdens de handverzorging bij Mooi en Zeker, zorgen de producten voor een goede hydratatie en voeding van de huid. Verder word je door ons helemaal in de watten gelegd, want een handmassage zorgt ook nog eens voor de nodige ontspanning. De dode huidcellen van de huid worden verwijderd door middel van een scrub, zodat het masker goed zijn werk kan doen. Ik kan iedereen deze behandeling echt aanraden!

Overigens kun je de behandeling ook als extra uitbreiding boeken bij een gezichtsbehandeling, zodat je met een extra ontspannen en luxe gevoel bij ons de deur uitgaat.

Zen Sensation gezichtsbehandeling

Je kunt de handverzorging ook integreren in een heerlijke één uurs durende gezichtsbehandeling.

Lees meer

Glimlach Treatment

Heb jij net een chemokuur ondergaan dan is jouw huid overgevoelig en droog. Hier hebben wij een speciale gezichtsbehandeling voor ontwikkeld met milde producten en gericht op ontspanning.

Lees meer

Specialisten in Handverzorging

De specialisten

Monique

Werken aan de huid is mijn levensdoel, ik beloof niets dat ik niet kan waarmaken en ik ben pas tevreden als ik bij klanten resultaat heb geboekt! Ik hoop graag iets voor je te kunnen betekenen.

Nicolien

Bij elke behandeling kijk ik wat goed is voor jouw huid en wat deze op dat moment nodig heeft, afhankelijk van jouw wensen. Dat kan iedere keer anders zijn.

Monique Grootveld werkzaam bij Mooi en Zeker, jouw schoonheidssalon in Amersfoort

Monique Grootveld

Handverzorging 3

Nicolien Smit

© Copyright 2021. Mooi en Zeker

Scroll naar boven