Huidanalyse 1
Huidanalyse 2

Huidanalyse

Huidscan met persoonlijk behandel- en verzorgingsadvies

Een uitgebreide huidanalyse met scanapparatuur

Een huidanalyse scan kan jouw huidconditie tot in detail in beeld brengen. Hierdoor kunnen wij een goed behandelplan voor u samenstellen. Wanneer je de huidconditie weet, kun je deze ook beter onderhouden en gerichter behandelen.

Huidanalyse

30 min | € 37

Huidanalyse 3

Waarom een huidanalyse?

Weet jij wat jouw huidconditie is? Hoe het gesteld is met de balans van vetzuren en vocht? Is er veel pigmentatie in de huid of heb je veel rimpelvorming? Een huidscan biedt soelaas om te laten zien wat het blote oog niet ziet.

Door middel van filters registreert het scanapparaat hoe het gesteld is met de huid. Met het apparaat kunnen we diep in de huidlagen kijken. Wij bewaren de voortgangsrapportages.

Verder kijken we tijdens de huidanalyse ook naar eventuele verdachte plekjes. En mocht er aanleiding zijn, dan verwijzen wij u door naar de huisarts of dermatoloog. Andere huidoneffenheden worden besproken omdat deze ook bij ons behandeld kunnen worden.

Huidoneffenheden verwijderen

Pigmentvlekken, rode adertjes, moedervlekken, steelwratjes kunnen eenvoudig verwijderd worden door middel van onze elektrische coagulatie behandeling.

Lees meer

Elektrische epilatie

Heb jij last van ongewenste haargroei in het gezicht? Dan is elektrische epilatie de uitkomst voor jou. Mogelijk kan het vergoed worden uit de aanvullende ziektenkostenverzekering.

Lees meer

Specialisten in Huidscan

De specialisten

Tamara

Je bent bij mij in vertrouwde en kundige handen. Nog steeds doe ik aan bijscholing om op de hoogte te zijn van de beste technieken en werkmethoden en leer het vak van gerenommeerde topspecialisten.

Nicolien

Bij elke behandeling kijk ik wat goed is voor jouw huid en wat deze op dat moment nodig heeft, afhankelijk van jouw wensen. Dat kan iedere keer anders zijn.

Tamara van Dam, schoonheidsspecialiste bij schoonheidssalon Mooi en Zeker

Tamara van Dam

Huidanalyse 4

Nicolien Smit

© Copyright 2021. Mooi en Zeker

Scroll naar boven