Een doffe huid straalt of glanst niet, en dat komt vaak door een dikke laag dode huidcellen. Deze dikke laag zorgt er ook nog eens voor dat verzorgingsproducten niet goed genoeg kunnen door dringen. Een ander kenmerk is dat afvalstoffen de huid moeilijk kunnen verlaten waardoor de huid last kan krijgen van irritaties, verstopte poriën en zelfs ontstekingen.

Een doffe huid gecombineerd met veel mee-eters zie je vaak bij rokers.

doffe huid behandelen in Amersfoort bij jouw schoonheidssalon Mooi en Zeker

Wat kun je doen?

Je kunt zelf de dode huidcellen regelmatig verwijderen met een gezichtsscrub: een mechanische peeling met korrels. Echter als het hardnekkig is, kun je dit ook laten behandelen in de schoonheidssalon. Daar wordt namelijk gebruik gemaakt van een chemische peeling op basis van zuren en/of enzymen. Hiermee kun je dode huidcellen losweken en verwijderen en verschijnt er een nieuwe glanzende huid. De huidcellen worden eveneens gestimuleerd om nieuwe huidcellen aan te maken. Dit zorgt voor huidvernieuwing en verbetering van de huidconditie.

Verzorging thuis

Reinigende en exfoliërende producten, zoals Special Cleansing Gel of Daily Microfoliant. De Mulitvitamin Thermafoliant is de meest intensieve gezichtsscrub. Voor een chemische peeling kun je het beste Rapid Reveal Peel gebruiken.

Welke behandelingen zijn geschikt:

Oxygenetics bij Mooi en Zeker, jouw schoonheidssalon in Amersfoort
Dermalogica bij Mooi en Zeker, jouw schoonheidssalon in Amersfoort
SPA producten bij Mooi en Zeker, jouw schoonheidssalon in Amersfoort
Lycon waxing bij Mooi en Zeker, jouw schoonheidssalon in Amersfoort
Misencil wimperextensions bij Mooi en Zeker, jouw schoonheidssalon in Amersfoort