Een doffe huid straalt of glanst niet. Het is vaak een teken van een dikke laag dode huidcellen. Zo een dikke laag zorgt ervoor dat verzorgingsproducten niet goed genoeg kunnen door dringen. Ook kunnen afvalstoffen moeirlijk de huid verlaten en kan de huid last krijgen van irritaties, verstopte poriën en zelfs ontstekingen.

Een doffe huid gecombineerd met veel mee-eters zie je vaak bij rokers.

Wat kun je doen?

De dode huidcellen regelmatig verwijderen met een gezichtsscrub (een mechanische peeling met korrels). Wanneer je nog meer dode huidcellen kwijt wilt raken is een behandeling in de salon effectiever. In de salon wordt gebruik gemaakt van een chemische peeling (op basis van zuren en/of enzymen. Dode huidcellen worden losgeweekt en verwijderd. Er verschijnt een nieuwe glanzende huid. De huidcellen worden eveneens gestimuleerd om nieuwe huidcellen aan te maken.

Verzorging thuis

Reinigende en exfoliërende producten.

Welke behandelingen zijn geschikt:

Producten kopen

Bij jouw gezichtsbehandeling zullen wij jou adviseren over het productgebruik. Het is ook mogelijk om een online productadvies aan te vragen via deze link.

Online productadvies aanvragen

Team Mooi en Zeker, jouw schoonheidssalon in Amersfoort

Mooi en zeker, jouw schoonheidssalon in Amersfoort

Je bent bij ons in vertrouwde en kundige handen. Wij doen continue aan bijscholing om op de hoogte te zijn van de beste technieken en werkmethoden en leren het vak van gerenommeerde topspecialisten. Bij Mooi en Zeker zit je goed. Wij zorgen ervoor dat je tevreden zult zijn met het resultaat.

Lees verder

oxygenetix-logo-wit-1
dermalogica-logo-wit-250x30
spa-salonnepro
lycon-wit-klein-2
misencil-logo-300x73-250x61