Veel mensen denken dat ze een vette huid hebben maar dat hoeft niet zo te zijn. Eerder een onzuivere huid maar soms ook juist een droge huid! Een vette huid kenmerkt zich met name door grote poriën, veel talgafscheiding en vaak veel mee-eters. Mensen met een vette huid merken dat ze een paar keer per dag de huid moeten droogdeppen met een tissue. Plak een tissue op je voorhoofd, haal hem eraf en als de tissue dan vochtig is van het vet, dan heb je een vette huid. Een vette huid komt ook wel eens voor gecombineerd met bijvoorbeeld droge wangen: dan heb je een gecombineerde huid.

Deze vette huid heeft echt een andere aanpak nodig. En speciaal daarvoor bedoelde producten. Gebruik dus zeker geen foundation of afsluitende crèmes!

Wat kun je doen

De vette huid dient dagelijks twee keer goed gereinigd te worden. Dit om overtollig talg, afvalstoffen en vervuiling van buitenaf te verwijderen om te voorkomen dat de vette huid steeds erger wordt.

Pas het productgebruik aan en eventueel ook je leefwijze. Tijdens een behandeling in de salon kan dit ter sprake komen.

Welke behandelingen zijn geschikt:

Producten kopen

Bij jouw gezichtsbehandeling zullen wij jou adviseren over het productgebruik. Het is ook mogelijk om een online productadvies aan te vragen via deze link.

Online productadvies aanvragen

Team Mooi en Zeker, jouw schoonheidssalon in Amersfoort

Mooi en zeker, jouw schoonheidssalon in Amersfoort

Je bent bij ons in vertrouwde en kundige handen. Wij doen continue aan bijscholing om op de hoogte te zijn van de beste technieken en werkmethoden en leren het vak van gerenommeerde topspecialisten. Bij Mooi en Zeker zit je goed. Wij zorgen ervoor dat je tevreden zult zijn met het resultaat.

Lees verder

oxygenetix-logo-wit-1
dermalogica-logo-wit-250x30
spa-salonnepro
lycon-wit-klein-2
misencil-logo-300x73-250x61