Een zorgeloze huid?

Wat een geluk als je een prachtige huid hebt die weinig problemen laat zien. Een dergelijke huid is echter wel een zeldzaamheid. Ons huidige voedings- en leefpatroon, de milieuvervuiling buiten en welvaartsziekten zorgen voor strubbelingen van onze huid. Het begint al op tienerleeftijd. Op die leeftijd beginnen met een goed verzorgingsritueel is de basis voor later. Vaak ontbreekt op die leeftijd kennis van de huid en hoe je deze goed kunt verzorgen. In ons beroep van schoonheidsspecialiste vinden wij het dan ook onze taak om deze kennis wel wijd te verspreiden onder de mensen.

Voor de mensen die echt willen investeren in hoe ze er later uit zullen zien, is de schoonheidsspecialist een must. Aan de specialist de taak om hem/haar te begeleiden gedurende de verschillende stadia van zijn/haar leven.

Bij Mooi en Zeker bestaat perfect niet

Wat is perfect? Voor iedereen is dat beeld anders. Wij vinden het veel belangrijker dat je jezelf mooi vindt. Verbetering en verfraaiing is goed, maar dit moet niet omslaan in morbiditeit. Dus tot op zekere hoogte zullen wij bepaalde behandelingen stimuleren en in sommige situaties zullen wij zelfs plastische chirurgie toejuichen. Echter zelfacceptatie en toch goed voor jezelf zorgen is iets waar wij meer achter staan. Daarom ook onze leus: “Be Your Own Kind of Beautiful”.

Te verwachten resultaat van productgebruik en/of de behandelingen:

Resultaat bereik je na herhaaldelijke inspanningen. Wanneer je 1 x naar de sportschool gaat heb je ook niet meteen effect. Pas na regelmatig sporten wel. Ditzelfde geldt voor huidverbetering. De combinatie van het opvolgen van de dagelijkse gewoonterituelen in de huidverzorging samen met regelmatige bezoekjes aan de salon en het gebruik van de juiste producten afhankelijk van seizoen en huidconditie, zorgen voor blijvend resultaat wat jaren later juist nog meer zichtbaar zal zijn en winst oplevert.

Investeer dus NU al in het verbeteren van je huid voor over tien jaar!

Oxygenetics bij Mooi en Zeker, jouw schoonheidssalon in Amersfoort
Dermalogica bij Mooi en Zeker, jouw schoonheidssalon in Amersfoort
SPA producten bij Mooi en Zeker, jouw schoonheidssalon in Amersfoort
Lycon waxing bij Mooi en Zeker, jouw schoonheidssalon in Amersfoort
Misencil wimperextensions bij Mooi en Zeker, jouw schoonheidssalon in Amersfoort