Eczeem 1
Eczeem 2

Eczeem

Eczeem

Eczeem is een lastige huidaandoening. Vaak is het stress gerelateerd. Maar het kan ook een contactallergie zijn. Het heeft nut om dit samen met de schoonheidsspecialist uit te zoeken.

Wat kun je zelf doen?

Voedt de huid goed met een fijne olie, bijvoorbeeld amandelolie. Drink voldoende water en neem extra omega3 voor aanvulling van de vetzuren. Wanneer de eczeem rood wordt, gebruik dan een vettig product om de huidbarrière te beschermen.

De huisarts zal vaak een hormonenzalf voorschrijven. Echter probeer dit zoveel mogelijk te voorkomen aangezien de hormonenzalf ervoor zorgt dat de huid dunner (en dus nog gevoeliger) wordt.

Verzorging thuis/producten

Bescherm de huid goed tegen de zon en gebruik hydraterende producten die ook lipiden (vetzuren) bevatten. Een barrière repair en kalmerende producten behoren eveneens tot de mogelijkheden.

Goede verzorging verbetert jouw huidconditie en kan nieuwe eczeemuitbraken voorkomen.

Eczeem 3

Welke behandelingen zijn geschikt:

Handverzorging

Bij regelmatige handeczeem, kan de handverzorging behandeling uitkomst bieden. Ook verkopen wij speciale handcrème die uitermate geschikt is bij eczeem.

Intensive Moisture

In deze gezichtsbehandeling wordt de nadruk gelegd op het hydrateren van de huid.

Zen sensation

Om de stress te onderdrukken is het raadzaam om ontspannende behandelingen te ondergaan.

Specialisten voor de behandelingen bij eczeem

De specialisten

Monique

Werken aan de huid is mijn levensdoel, ik beloof niets dat ik niet kan waarmaken en ik ben pas tevreden als ik bij klanten resultaat heb geboekt! Ik hoop graag iets voor je te kunnen betekenen.

Nicolien

Bij elke behandeling kijk ik wat goed is voor jouw huid en wat deze op dat moment nodig heeft, afhankelijk van jouw wensen. Dat kan iedere keer anders zijn.

Monique Grootveld werkzaam bij Mooi en Zeker, jouw schoonheidssalon in Amersfoort

Monique Grootveld

Eczeem 4

Nicolien Smit

© Copyright 2021. Mooi en Zeker

Scroll naar boven