Mee-eters 1
Mee-eters 2

Mee-eters

Heb jij last van heel veel mee-eters in je gezicht dan kan dit erg onsierlijk zijn. Ook loop je de kans dat een mee-eter zodanig groot wordt dat een porie blijvend een gat wordt wanneer je de mee-eter weghaalt. Het kan ook zijn dat acné de onderliggende oorzaak is. De huid maakt in ieder geval veel te veel talg aan.

Oorzaak van mee-eters

De huid maakt te veel talg aan, dit kan zijn onder invloed van hormonen zoals testosteron (het mannelijke hormoon) of stresshormonen (cortisol). Mee-eters kunnen ook gaan ontsteken en rood opzwellen met pus. Een droge huid met een tekort aan vetzuren kan ook een oorzaak zijn voor de overmatige talgaanmaak.

Wat kun je doen om grove poriën te voorkomen?

Vermijdt make-up en huidverzorgingsproducten die ingrediënten bevatten die de huid afsluiten zoals minerale olie en lanoline. Deze ingrediënten komen in heel veel cosmetica producten voor. Reinig iedere ochtend en avond met een geschikt reinigingsproduct. Doe regelmatig een peeling thuis of in de salon. Laat je door de schoonheidsspecialist adviseren over het juiste product. Het is dus belangrijk om het talg steeds te verwijderen. Dit kan in een gezichtsbehandeling bij Mooi en Zeker maar ook door thuis gedisciplineerd te reinigen.

Mee-eters laten verwijderen

Allereerst zullen de poriën goed schoongemaakt moeten worden in een behandeling met dieptereiniging. In deze behandeling zit eveneens een goede peeling.

Verzorging thuis

Reinigen en exfoliëren (peelen) is het devies. Gebruik daarnaast een crème op lotionbasis. Om te voorkomen dat de huid te veel talg aanmaakt kan nog een speciale olie gebruikt gaan worden. Kom gerust langs voor advies.

de onzuivere huid laten reinigen bij schoonheidssalon Mooi en Zeker

Welke behandelingen zijn geschikt:

Teenage delight

Deze gezichtsbehandeling is speciaal bedoeld voor de tienerhuid die last heeft van onzuiverheden. Met deze behandeling zorgen wij dat jouw huid de tienertijd goed doorkomt.

Power Cleanse

Heb jij een onzuivere huid en zou je daar van af willen? Dan biedt deze gezichtsbehandeling met dieptereiniging uitkomst voor jou. Na deze behandeling voelt jouw huid weer heerlijk schoon en zacht aan.

Fruitzuurpeeling

Een fruitzuurpeeling verfrist de huid en verbetert de huid van binnen uit. De fruitzuur behandeling is een complete gezichtsbehandeling van een uur.

Specialisten in mee-eters behandelen

De specialisten

Tamara

Je bent bij mij in vertrouwde en kundige handen. Nog steeds doe ik aan bijscholing om op de hoogte te zijn van de beste technieken en werkmethoden en leer het vak van gerenommeerde topspecialisten.

Nicolien

Bij elke behandeling kijk ik wat goed is voor jouw huid en wat deze op dat moment nodig heeft, afhankelijk van jouw wensen. Dat kan iedere keer anders zijn.

Tamara van Dam, schoonheidsspecialiste bij schoonheidssalon Mooi en Zeker

Tamara van Dam

Mee-eters 3

Nicolien Smit

© Copyright 2021. Mooi en Zeker

Scroll naar boven