Pigmentvlekken in je gezicht kunnen behoorlijk ontsierend zijn. Bij een vlekkerig gezicht toont de huid vaak ouder. Pigmentvlekken heb je in allerlei soorten en maten. Soms liggen ze op de huid en soms is een pigmentvlek heel diep. De oorzaak is dat er te veel melanine wordt aangemaakt en er clusters van melanine cellen in de huid aanwezig zijn.

Wat kun je zelf doen tegen pigmentvlekken?

Voorkomen is beter dan genezen. Bescherm de huid overdag altijd met een zonnefactor om te voorkomen dat er te veel melanine wordt aangemaakt. De huid maakt zelf melanine aan om de huidcel te beschermen tegen uv straling.

Verzorging van pigmentvlekken.

SPF product. Producten met vitamine C .

Welke behandelingen zijn geschikt:

(in volgorde van effectiviteit)

  • Forever Young
  • Microdermabrasie
  • Biopeeling
  • Pro Power Peel
  • Coagulatie/thermolyze

Producten kopen

Bij jouw gezichtsbehandeling zullen wij jou adviseren over het productgebruik. Het is ook mogelijk om een online productadvies aan te vragen via deze link.

Online productadvies aanvragen

Team Mooi en Zeker, jouw schoonheidssalon in Amersfoort

Mooi en zeker, jouw schoonheidssalon in Amersfoort

Je bent bij ons in vertrouwde en kundige handen. Wij doen continue aan bijscholing om op de hoogte te zijn van de beste technieken en werkmethoden en leren het vak van gerenommeerde topspecialisten. Bij Mooi en Zeker zit je goed. Wij zorgen ervoor dat je tevreden zult zijn met het resultaat.

Lees verder

oxygenetix-logo-wit-1
dermalogica-logo-wit-250x30
spa-salonnepro
lycon-wit-klein-2
misencil-logo-300x73-250x61