Wallen onder de ogen 1
Wallen onder de ogen 2

Wallen onder de ogen

Wallen onder de ogen

Kan een lastig probleem zijn. De dunne huid onder de ogen kan ervoor zorgen dat de huid er blauwig uitziet. In de wallen kunnen zich vetcellen bevinden of overtollig vocht. In het geval er te veel aan vet zit, dan is dit alleen met plastische chirurgie te verwijderen. Wanneer het overtollig vocht is, dan kan men dit met massage verminderen.

Wat kun je zelf doen?

Mensen die vermoeid zijn krijgen eerder last van wallen. Zorg er dus voor dat je leven in balans blijft en je voldoende slaapt en uitrust. Eet gezond en drink genoeg water. Gebruik een goed oogproduct. Let er ook op welke oog make-up remover je gebruikt. Deze mag niet te agressief zijn want dat kan de huid onder je ogen uitdrogen.

Om blauwachtige wallen te camoufleren kun je een concealer gebruiken. Wij kunnen je adviseren welk product hier het beste geschikt voor is en hoe je het kunt gebruiken. Make-up op minerale basis is huidvriendelijker.

Verzorging thuis/producten

Een oogproduct zoals het biolum c eye serum is zeer geschikt om wallen te verminderen maar ook de stress positive eye lift.

coagulatie van de huid bij schoonheidssalon mooi en zeker

Welke behandelingen zijn geschikt:

Bindweefsel therapie

Omdat bindweefselmassage de doorbloeding stimuleert, kan dit een uitstekende oplossing zijn om wallen onder de ogen te verminderen.

Digital Detox

In deze gezichtsbehandeling zit een oogmasker inbegrepen.

Biopulse therapy

Deze unieke behandeling voert afval- en gifstoffen uit de huid. Er stroomt weer zuurstofrijk bloed door de huid.

Specialisten in het behandelen van wallen onder de ogen

De specialisten

Monique

Werken aan de huid is mijn levensdoel, ik beloof niets dat ik niet kan waarmaken en ik ben pas tevreden als ik bij klanten resultaat heb geboekt! Ik hoop graag iets voor je te kunnen betekenen.

Nicolien

Bij elke behandeling kijk ik wat goed is voor jouw huid en wat deze op dat moment nodig heeft, afhankelijk van jouw wensen. Dat kan iedere keer anders zijn.

Monique Grootveld werkzaam bij Mooi en Zeker, jouw schoonheidssalon in Amersfoort

Monique Grootveld

Wallen onder de ogen 3

Nicolien Smit

© Copyright 2021. Mooi en Zeker

Scroll naar boven