Een chemokuur vereist veel van het lichaam. Zowel fysiek als psychisch. De huid heeft ook veel te lijden. Hij zal zeer gevoelig zijn; droog, overgevoelig en geïrriteerd. Deze huid is ook gevoelig voor zonlicht en hierdoor vatbaar voor pigmentvlekken. Een goede veilige en zachte zonbescherming is dus een must.
Een speciale gezichtsbehandeling kan ervoor zorgen dat de huid er gezond blijft uitzien en in balans is qua vocht en lipiden. De behandeling ziet op het kalmeren en hydrateren.

Wat kun je zelf doen?

Gebruik geen zeep, producten met alcohol of parfum. Geen scrub, geen sulfaten (schuimproducten). Gebruik wel producten met veel vitamine C en anti-oxidanten.

Blijf uit de zon!

Laat je adviseren door een schoonheidsspecialiste.

Welke behandelingen zijn geschikt:

Producten kopen

Bij jouw gezichtsbehandeling zullen wij jou adviseren over het productgebruik. Het is ook mogelijk om een online productadvies aan te vragen via deze link.

Online productadvies aanvragen

Team Mooi en Zeker, jouw schoonheidssalon in Amersfoort

Mooi en zeker, jouw schoonheidssalon in Amersfoort

Je bent bij ons in vertrouwde en kundige handen. Wij doen continue aan bijscholing om op de hoogte te zijn van de beste technieken en werkmethoden en leren het vak van gerenommeerde topspecialisten. Bij Mooi en Zeker zit je goed. Wij zorgen ervoor dat je tevreden zult zijn met het resultaat.

Lees verder

oxygenetix-logo-wit-1
dermalogica-logo-wit-250x30
spa-salonnepro
lycon-wit-klein-2
misencil-logo-300x73-250x61