Vandaag de dag ontkomt niemand eraan. We worden allemaal blootgesteld aan chronische stress. Ons drukke leven en de technologieën vereisen veel van ons. We leven in een maatschappij waarbij prestaties tellen en de concurrentie groot is. Wanneer je leven niet in balans is, en er te vaak stress is, kan dit leiden tot overspannenheid, burn-out en diverse andere gezondheidsproblemen.

Stress kun je herkennen doordat je spieren te gespannen staan, of je hoofd vaak in de fronsstand staat. Pieker je veel, heb je slapeloze nachten? Buikpijn, onregelmatige stoelgang? Reken maar dat stress een van de oorzaken is. Bij chronische stress wordt er te veel van het hormoon cortisol in ons lichaam aangemaakt. Het lichaam is dus vooral bezig om de stress te handelen in plaats van de normale lichaamsfuncties. Het is dus belangrijk om weer in balans te raken

Hoe kom je in balans?

Door regelmatig tijd voor jezelf in te plannen. Plan leuke dingen waarbij je echt helemaal tot rust komt. Creatieve dingen waardoor je in een flow komt kunnen ook hierbij helpen. Een uurtje me-time bij de schoonheidssalon is ook een waardevolle aanvulling om de stresslevel omlaag te krijgen.

Verzorging thuis

Plan regelmatig een momentje voor jezelf waarbij je jezelf goed verzorgt. Een maskertje zorgt er helemaal voor dat je kunt relaxen. Goed tegen de stress en goed voor de huid!

Welke behandelingen zijn geschikt:

Producten kopen

Bij jouw gezichtsbehandeling zullen wij jou adviseren over het productgebruik. Het is ook mogelijk om een online productadvies aan te vragen via deze link.

Online productadvies aanvragen

Team Mooi en Zeker, jouw schoonheidssalon in Amersfoort

Mooi en zeker, jouw schoonheidssalon in Amersfoort

Je bent bij ons in vertrouwde en kundige handen. Wij doen continue aan bijscholing om op de hoogte te zijn van de beste technieken en werkmethoden en leren het vak van gerenommeerde topspecialisten. Bij Mooi en Zeker zit je goed. Wij zorgen ervoor dat je tevreden zult zijn met het resultaat.

Lees verder

oxygenetix-logo-wit-1
dermalogica-logo-wit-250x30
spa-salonnepro
lycon-wit-klein-2
misencil-logo-300x73-250x61