Een tiener komt meestal in de leeftijd van rond de twaalf jaar in de pubertijd. De geslachtshormonen worden aangemaakt met de daarbij behorende huidproblemen. De talgproductie raakt verhoogd en er ontstaan mee-eters, puistjes en soms ook ontstekingen richting acné.
Mee-eters verdwijnen niet vanzelf en kunnen puistjes worden. Het is dus belangrijk om regelmatig de huid uit te reinigen. Bij de schoonheidsspecialist ben je dan in goede handen.

Wat kun je zelf doen?

Om de talgproductie te verminderen zijn er een paar belangrijke dingen die je zelf kunt doen om hier invloed op uit te oefenen. Zo is het belangrijk om de huid elke ochtend en elke avond te reinigen met een speciale gezichtsreiniging. Je kunt de inname van melkproducten, snoep en vetten drastisch verminderen. Vooral veel water drinken om je lichaam goed te reinigen van binnenuit. Het kussensloop regelmatig verwisselen door een schone.

Verzorging thuis/producten

Gebruik milde producten en geen agressieve producten die de huid uitdrogen. Wanneer je de huid uitdroogt gaat deze namelijk juist extra talg aanmaken. Een goede reiniger moet je altijd afspoelen en reinigingsdoekjes of miscellair water zijn dus uit den boze!

Welke behandelingen zijn geschikt:

Producten kopen

Bij jouw gezichtsbehandeling zullen wij jou adviseren over het productgebruik. Het is ook mogelijk om een online productadvies aan te vragen via deze link.

Online productadvies aanvragen

Team Mooi en Zeker, jouw schoonheidssalon in Amersfoort

Mooi en zeker, jouw schoonheidssalon in Amersfoort

Je bent bij ons in vertrouwde en kundige handen. Wij doen continue aan bijscholing om op de hoogte te zijn van de beste technieken en werkmethoden en leren het vak van gerenommeerde topspecialisten. Bij Mooi en Zeker zit je goed. Wij zorgen ervoor dat je tevreden zult zijn met het resultaat.

Lees verder

oxygenetix-logo-wit-1
dermalogica-logo-wit-250x30
spa-salonnepro
lycon-wit-klein-2
misencil-logo-300x73-250x61