Lichaamsbehandelingen

ook belangrijk om er verzorgd uit te zien

Waxen benen

Geen overtollig haar meer en niet iedere dag scheren? Waxen is de oplossing. Bovendien komen de haren zachter terug.

Rug-schouder-nek massage

Veel mensen hebben last van spanningen in hun rug schouders en nek. Een ontspanningsmassage kan verlichting geven. Je kunt de massage ook preventief inzetten.

Rugbehandeling

Een aantal mensen hebben last van onzuiverheden op de rug. Zelf kan je er moeilijk bij. Daarom hebben wij een rugbehandeling!

De rug wordt lekker gereinigd en ontdaan van onzuiverheden.

Waxen Bikinilijn

Overmatige haargroei weghalen door middel van waxen.

Rug waxen

Het waxen van je rug is een effectieve en duurzame manier om van ongewenste haargroei af te komen en je huid mooi en glad te houden.

Huidoneffenheden verwijderen

Huidoneffenheden kunnen ontsierlijk zijn of gewoonweg irriteren. Het is mogelijk om pigmentvlekken, steelwratjes, ouderdomsvlekken, moedervlekken, rode haarvaatjes te verwijderen middels coagulatie.

Oksels waxen

Haartjes blijven langer weg dan wanneer je het scheert. Ideaal voor op vakantie!

Elektrisch ontharen

Elektrisch ontharen is al jaar en dag de meest effectieve manier voor definitieve ontharing. Lichaamsbeharing kan met laser en IPL maar laat vaak resthaartjes achter die goed met deze behandeling verwijderd kunnen worden.

Tatoeage verwijderen

Ontevreden met een tatoeage die je ooit hebt laten zetten? Gelukkig is het tegenwoordig mogelijk om deze verantwoord weg te laseren. Onze picolaser is zeer effectief met pigment verwijdering.

Pigmentvlekken verwijderen

Bij een egale huidskleur ziet de huid er minder oud uit. Naarmate we ouder worden ontstaat er steeds meer pigmentatie. Ook ouderdomsvlekken kunnen verschijnen. Ook op bijvoorbeeld de handen.

Zie er jonger uit en laat ze eenvoudig weghalen met de picolaser.

Investeer nu voor later

Resultaat bereik je na herhaaldelijke inspanningen. Wanneer je 1 x naar de sportschool gaat heb je ook niet meteen effect. Pas na regelmatig sporten wel. Ditzelfde geldt voor huidverbetering.

De combinatie van het opvolgen van de dagelijkse gewoonterituelen in de huidverzorging samen met regelmatige bezoekjes aan de salon en het gebruik van de juiste producten afhankelijk van seizoen en huidconditie, zorgen voor blijvend resultaat wat jaren later juist nog meer zichtbaar zal zijn en winst oplevert.

Jouw investering nu betaalt zich uit over 10 jaar!

Voel je Mooi en Zeker met Onze Beautybehandelingen

Gezichtsbehandeling - Bindweefsel - Biopulse - Microdermabrasie - Fruitzuurpeeling - Carbon peel - Microneedling - Huidoneffenheden verwijderen - Pigmentvlekken verwijderen (laser) - Waxen -
Ontspanningsmassage - Elektrisch ontharen - Wimperextensions - Verwijderen tatoeage/oude pmu -
Permanente make-up (lippen, eyeliner, wenkbrauwen ombre/haistrokes)