Maskers 1
Maskers 2

Maskers

Skin Hydrating Masque bij schoonheidssalon Mooi en Zeker

Skin Hydrating Masque

Dit verfrissende hydraterende masker met hyaluronzuur en zeekraal is ideaal voor de droge gestresste huid. Het herstelt de barrière en vochtgehalte in de huid.

Gebruik

Breng een dunne laag aan over gelaat, hals en decolleté. Laat het 10 minuten intrekken en verwijder het met lauwwarm water. Afhankelijk van het advies, 1 of 2 maal per week te gebruiken.

Geschikt voor

Alle huidtypen, maar vooral voor de droge huid.

Hydro Masque Exfoliant

Dit effectieve masker met tremella paddenstoel en bamboe deeltjes exfolieert en hydrateert in 1 x. De actieve werkstoffen worden zo nog beter opgenomen in de huid.

Gebruik

Breng een royale hoeveelheid aan op hals en gezicht. Vermijd de ogen. Masseer het masker licht in totdat de bolletjes verdwijnen. Na 5 minuten grondig afspoelen met water. Afhankelijk van het advies, 1 of meerdere malen per week te gebruiken.

Geschikt voor

Alle huidtypen.

Hydro Masque Exfoliant
Melting Moisture Masque Dermalogica bij schoonheidssalon Mooi en Zeker

Melting Moisture Masque

extreem hydraterend leave-on gezichtsmaskervoedt de droge en doffe huid. Hydrateert en geeft de huid een healthy glow

Gebruik

Breng een kleine hoeveelheid (ongeveer een doperwt) aan in je hand en masseer het in op je gelaat en hals. Laat zitten en haal eventueel overschot weg met een tissue indien nodig. Herhaal een of tweemaal per week of indien nodig.

Geschikt voor

de droge, gedehydrateerde huid.

Charcoal Rescue Masque

Dit masker met geactiveerd binchotan houtskool verwijdert krachtig onzuiverheden terwijl zwavel de huidvernieuwing stimuleert. Niacinamide vermindert verstopte poriën en kalmeert de huid. Chileense wilde munt verfijnt de poriën.

Gebruik

Breng na het reinigen een royale hoeveelheid aan op de huid en laat 10 minuten inwerken. Masseer daarna met licht vochtige handen het masker in voor een scrub effect. Spoel daarna grondig af met water.

Geschikt voor

Alle huidtypen.

dermalogica charcoal rescue masque bij schoonheidsssalon mooi en zeker

Wat bieden we je nog meer?

Behandelingen die je laten stralen

Biopulse Therapy

Ons paradepaardje onder de gezichtsbehandelingen, vooral in combinatie met microneedling geeft dit een bijzonder mooi resultaat.

Huidoneffenheden verwijderen

Blijf niet onnodig rond lopen met ontsierende plekjes, bultjes, wratjes en vlekjes. Bij ons in de salon eenvoudig en snel te verwijderen.

Permanente make-up

Zou jij ook prachtig gevormde wenkbrauwen willen? Of mooi gekleurde lippen? Je ziet er meteen goed uit zonder jezelf op te maken!

Verzorging thuis

Reinigende en exfoliërende producten, zoals Special Cleansing Gel of Daily Microfoliant. De Mulitvitamin Thermafoliant is de meest intensieve gezichtsscrub. Voor een chemische peeling kun je het beste Rapid Reveal Peel gebruiken.

© Copyright 2021. Mooi en Zeker

Scroll naar boven