Microblading (hairstrokes)

microblading bij Mooi en Zeker, jouw schoonheidssalon in Amersfoort

Microblading (hairstrokes)

Ideaal wanneer je nooit meer je wenkbrauwen wilt bijtekenen of als je deels of helemaal geen wenkbrauwen hebt.

Heb je (deels) geen wenkbrauwen of wil je jouw wenkbrauwen mooi(er) shapen, dan kun je deze laten tekenen met pigment d.m.v. microblading. Met een mesje en pigment worden hairstrokes getekend. Er wordt hierbij gewerkt met de beste pigmenten die ook gebruikt worden in de medische wereld. Het pigment blijft 1 tot 2 jaar goed zitten. Aanbevolen wordt om elk jaar (of vaker) het pigment te laten bijwerken om het natuurlijke resultaat lang te behouden.

Klik hier voor frequently asked questions over Microblading.

Intake

Tijdens de intake vraag ik naar jouw wensen en bespreken wij de mogelijkheden.

Kennismaking, intake, bespreking 20 min à € 19,- (deze kosten worden in mindering gebracht wanneer je tot behandeling besluit)
Maak een afspraak

Behandeling inclusief één nabehandeling

Nadat je akkoord bent met de vormgeving, worden de hairstrokes geplaatst. Er is een gratis nabehandeling om de plekjes bij te werken waar het pigment niet goed heeft gepakt.

Vormgeving, behandeling, nabehandeling 60 min à € 295,-
Maak een afspraak

Opfrisbehandeling (binnen één jaar)

Om de wenkbrauwen mooi te houden kun je binnen één jaar een opfrisbehandeling laten doen. Desgewenst kun je de vormgeving veranderen. Deze mogelijkheid is alleen voor de vaste klanten van Mooi en Zeker. Ben je geen vaste klant? Vraag dan tijdens de intake om een prijsopgave.

Vormgeving, opfrisbehandeling 60 min à € 99,-
Maak een afspraak

Opfrisbehandeling (na één jaar)

Om de wenkbrauwen mooi te houden kun je een opfrisbehandeling laten doen. Desgewenst kun je de vormgeving veranderen. Zijn de pigmenten te veel vervaagd of ben je elders geweest voor hairstrokes, dan is deze opfrisbehandeling niet mogelijk. Tijdens de intake kan ik een prijsopgave doen afhankelijk van de pigment zichtbaarheid.

Vormgeving, opfrisbehandeling 60 min à € 149,-
Maak een afspraak

Abonnement opfrisbehandeling (4 x per jaar)

Mocht je van jezelf of door omstandigheden een dunnere huid hebben, dan is de pigment ook eerder weg. In dat geval geeft een abonnement wel uitkomst. Voor € 25 per maand mag je 4 x in het jaar langskomen voor een opfrisbehandeling.

Vormgeving, opfrisbehandeling € 25,- per maand

Plaatselijk herstel

Wanneer je slechts een paar haartjes bijgetekend wilt hebben is deze behandeling een voordelige keuze.

Behandeling € 50,-
(max 2 haartjes per wenkbrauw, per extra haartje € 10,-)