Monique 1
Monique 2

Monique

Even voorstellen:

Mijn naam is Monique en woon in Baarn samen met mijn man en maltezer hondje Lizzy. Ik ben eigenaresse van een eigen schoonheidssalon aan huis in Baarn en kwam toevallig in contact met Tamara. Zij was op zoek naar ondersteuning en uitbreiding van de gezichtsbehandelingen in haar salon Mooi en Zeker. Wij hadden contact en omdat het zo goed tussen ons klikte is daar een samenwerking uit gekomen. We merkten dat we op veel punten hetzelfde dachten. Ik ben dan ook erg blij om op de maandagen bij Mooi en Zeker werkzaam te zijn. Op die dag geef ik naast de reguliere behandelingen ook speciale bindweefseltherapie gezichtsbehandelingen. Hierin heb ik mij de afgelopen jaren in gespecialiseerd en vind ik het mooiste om te doen. Het resultaat hiervan is namelijk echt verbluffend!

Letterlijk en figuurlijk beter in je vel

Ook vind ik het erg belangrijk om mijn klanten te coachen in het bereiken van huidverbetering. Onderdeel hiervan is een goed intakegesprek. In dit gesprek komt veel aan de orde zoals levenswijze en gezondheid. Het advies kan ik daarom helemaal op maat geven. Soms komt daar zelfs uit dat er een onderliggende kwaal in het lichaam aanwezig kan zijn waardoor je huidproblemen hebt. Mocht dit aan de orde zijn, dan zal ik je doorverwijzen naar een specialist.

Werken aan de huid is mijn levensdoel, ik beloof niets dat ik niet kan waarmaken en ik ben pas tevreden als ik bij klanten resultaat heb geboekt! Ik hoop graag iets voor je te kunnen betekenen.

Monique Grootveld werkzaam bij Mooi en Zeker, jouw schoonheidssalon in Amersfoort

© Copyright 2021. Mooi en Zeker

Scroll naar boven