Even voorstellen, Nicolien Smit

Even voorstellen:

Nicolien Smit, aangenaam. Een trotse moeder van twee opgroeiende pubers. Zoals veel meiden vond ik op de middelbare school alles interessant wat met beauty en gezondheid te maken had. Ik wist daarom ook zeker dat ik iets met schoonheidsverzorging wilde gaan doen en heb na mijn middelbare school meteen het vakdiploma voor schoonheidsspecialiste behaald. Tijdens mijn stage vond ik een leuke werkplek bij een schoonheidssalon en heb daar met heel veel plezier gewerkt. Echter deze schoonheidssalon ging helaas stoppen en ben daarna bij Douglas gaan werken als huidadviseur. Zodoende ken ik alle op de markt zijnde cosmeticamerken van binnen en van buiten! Hierdoor kan ik iedereen van de beste verzorgingsadviezen voorzien.

Na een lange tijd bij Douglas gewerkt te hebben, was ik toe aan een nieuwe uitdaging en verlangde terug naar het schoonheidsspecialistenberoep. Je binden aan een vast klantenbestand vind ik daarbij erg fijn. Inmiddels heb ik alle cursussen met betrekking tot geavanceerde gezichtsbehandelingen voltooid. Maar zie ik nog steeds mogelijkheden voor verdieping en bij Mooi en Zeker krijg ik daar alle ruimte voor om mij verder te ontwikkelen.

Naast huidverzorging is voeding ook erg belangrijk voor de huidconditie. Dit had ik namelijk zelf aan den lijve ondervonden. Door twee zwangerschappen was ik namelijk erg veel kilo’s aangekomen en door bewust en gezond te eten, ben ik in totaal wel 20 kilo afgevallen! Als leuke bijkomstigheid merkte ik dat door een beter eetpatroon mijn huid ook zienderogen opknapte. Ik ben mij daar verder in gaan verdiepen en vind het leuk om andere mensen hierbij te coachen.

Jouw huid in topconditie houden

Wat ik het leukste vind aan dit vak? De combinatie van huidverbetering en intensief contact met de klant. Het feit dat ik iemand een stukje ontspanning geef maar ook werk aan een betere huidconditie is ontzettend leuk. Bruikbare tips meegeven op het gebied van voeding en huidverzorging is hier ook onderdeel van. Wie wil haar huid nou niet zo lang mogelijk in topconditie houden?

Bij elke behandeling kijk ik wat goed is voor jouw huid en wat deze op dat moment nodig heeft, afhankelijk van jouw wensen. Dat kan iedere keer anders zijn. Soms heeft dat te maken met de wisseling van de seizoenen, heb je net een periode van stress achter de rug of een griepje gehad. Het heeft allemaal invloed op je huid.

Als jij ontspannen met een frisse huid en goede adviezen naar huis gaat, ben ik pas gelukkig!

nicolien smit werkzaam bij mooi en zeker jouw schoonheidssalon in amersfoort
nicolien smit werkzaam bij mooi en zeker jouw schoonheidssalon in amersfoort