Ons team van
Mooi en Zeker

Tamara van Dam

Je bent bij mij in vertrouwde en kundige handen. Nog steeds doe ik aan bijscholing om op de hoogte te zijn van de beste technieken en werkmethoden en leer het vak van gerenommeerde topspecialisten. Precisie en oog voor detail horen bij mij. Specialisaties: elektrisch ontharen, permanente make-up, wimperextensions.

Nicolien Smit

Bij elke behandeling kijk ik wat goed is voor jouw huid en wat deze op dat moment nodig heeft, afhankelijk van jouw wensen. Dat kan iedere keer anders zijn. Soms heeft dat te maken met de wisseling van de seizoenen, heb je net een periode van stress achter de rug of een griepje gehad.

Monique Grootveld

Werken aan de huid is mijn levensdoel, ik beloof niets dat ik niet kan beloven en ik ben pas tevreden als ik bij klanten resultaat heb geboekt! Ik hoop graag iets voor je te kunnen betekenen. Specialisaties: bindweefsel therapie.

Miaa Bilalovic

Sinds 1 september 2022 ben ik werkzaam bij Mooi en Zeker met veel plezier. Mijn leercurve is hoog waardoor ik reeds basis gezichtsbehandelingen en waxbehandelingen zelfstandig kan geven. Graag maak ik nader kennis met jou!

miaa bilalovic, specialist in waxen en ontspannende behandelingen
miaa bilalovic, specialist in waxen en ontspannende behandelingen