Even voorstellen:

Mijn naam is Nicolien, een trotse moeder van twee opgroeiende pubers. Zoals veel meiden vond ik op de middelbare school alles interessant wat met beauty en gezondheid te maken had. Ik wist daarom ook zeker dat ik iets met schoonheidsverzorging wilde gaan doen en heb na mijn middelbare school meteen het vakdiploma voor schoonheidsspecialiste behaald. Tijdens mijn stage vond ik een leuke werkplek bij een schoonheidssalon en heb daar met heel veel plezier gewerkt. Echter deze schoonheidssalon ging helaas stoppen en ben daarna bij Douglas gaan werken als huidadviseur. Zodoende ken ik alle op de markt zijnde cosmeticamerken van binnen en van buiten! Hierdoor kan ik iedereen van de beste verzorgingsadviezen voorzien.

Na een lange tijd bij Douglas gewerkt te hebben, was ik toe aan een nieuwe uitdaging en verlangde terug naar het schoonheidsspecialistenberoep. Je binden aan een vast klantenbestand vind ik daarbij erg fijn. Bij Mooi en Zeker krijg ik daarbij alle mogelijkheden om mij verder te gaan ontwikkelen voor de geavanceerde gezichtsbehandelingen. Het zal niet lang duren voordat ik ook deze behandelingen kan gaan uitvoeren.

Naast huidverzorging is voeding ook erg belangrijk voor de huidconditie. Dit had ik namelijk zelf aan den lijve ondervonden. Door twee zwangerschappen was ik namelijk erg veel kilo’s aangekomen en door bewust en gezond te eten, ben ik in totaal wel 20 kilo afgevallen! Als leuke bijkomstigheid merkte ik dat door een beter eetpatroon mijn huid ook zienderogen opknapte. Ik ben mij daar verder in gaan verdiepen en vind het leuk om andere mensen hierbij te coachen.

Wat ik het leukste vind aan dit vak? De combinatie van huidverbetering en intensief contact met de klant. Het feit dat ik iemand een stukje ontspanning geef maar ook werk aan een betere huidconditie is ontzettend leuk. Bruikbare tips meegeven op het gebied van voeding en huidverzorging is hier ook onderdeel van. Wie wil haar huid nou niet zo lang mogelijk in topconditie houden?

Bij elke behandeling kijk ik wat goed is voor jouw huid en wat deze op dat moment nodig heeft, afhankelijk van jouw wensen. Dat kan iedere keer anders zijn. Soms heeft dat te maken met de wisseling van de seizoenen, heb je net een periode van stress achter de rug of een griepje gehad. Het heeft allemaal invloed op je huid.

Als jij ontspannen met een frisse huid en goede adviezen naar huis gaat, ben ik pas gelukkig!

Nicolien is werkzaam op de dinsdag, woensdag en donderdag. Zij is gespecialiseerd in gezichtsbehandelingen en huidverbetering. Ze heeft enorm veel kennis van producten en ingrediënten. Inmiddels heeft Nicolien de vereiste certificaten behaald voor de geavanceerde gezichtsbehandelingen zoals microneedling.

Afspraak maken

Maak eenvoudig online een afspraak!

Maak nu een afspraak

oxygenetix-logo-wit-1
dermalogica-logo-wit-250x30
spa-salonnepro
lycon-wit-klein-2
misencil-logo-300x73-250x61