Oogcrèmes 1
Oogcrèmes 2

Oogcrèmes

total eye care spf15 bij schoonheidssalon mooi en zeker

Total eye care SPF15

Een oogcrème die naast hydraterende eigenschappen ook een fysische zonbescherming (titanium dioxide) bevat. De mica (reflecterende mineralen) in de crème zorgt voor een mooie camouflage en glans. De bisabolol extracten zorgen voor versteviging en verminderen zwelling rondom de ogen.

Gebruik

Breng een klein druppeltje aan rondom de ogen (op het bot).

Geschikt voor

Alle huidtypen.

Intensive eye repair

Een romige oogverzorging met antioxidanten om fijne lijntjes te verminderen.

Gebruik

Breng een klein druppeltje aan rondom de ogen (op het bot).

Geschikt voor

De droge tot rijpere huid.

Oogcrèmes 3
stress positive eye lift bij schoonheidssalon mooi en zeker

Stress positive eye lift

Een intensief en snelwerkend leave-on oogmasker met wilde indigo en zeewaterextract die de ogen verfrist, revitaliseert en tekenen van stress vermindert.

Gebruik

Breng royaal aan rondom de ogen met de verkoelende applicator. Laat 5 minuten zitten. Masseer het restant in of verwijder dit met een tissue. Gebruik dagelijks om tekenen van chronische vermoeidheid te verminderen.

Geschikt voor

Alle huidtypen.

Age Reversal Eye Complex

Deze revolutionaire oogcrème draait de tekenen van huidveroudering terug. 0.1% micro-ingekapseld Retinol (pure Vitamine A) verstevigt, versnelt de celvernieuwing en stimuleert de aanmaak van collageen en elastine.

Gebruik

Breng dit product (na reiniging) aan op de oogcontour. Begin aan de buitenkant en eindig aan de binnenkant. Wees voorzichtig rondom de wimperrand en vermijd contact met de ogen. Gebruik het product bij voorkeur ’s avonds (vanwege het aanwezige Retinol).

Geschikt voor

Alle huidtypen. Overleg met je arts bij zwangerschap en borstvoeding.

age reversal eye complex dermalogica bij schoonheidssalon mooi en zeker

Wat bieden we je nog meer?

Behandelingen die je laten stralen

Biopulse Therapy

Ons paradepaardje onder de gezichtsbehandelingen, vooral in combinatie met microneedling geeft dit een bijzonder mooi resultaat.

Huidoneffenheden verwijderen

Blijf niet onnodig rond lopen met ontsierende plekjes, bultjes, wratjes en vlekjes. Bij ons in de salon eenvoudig en snel te verwijderen.

Permanente make-up

Zou jij ook prachtig gevormde wenkbrauwen willen? Of mooi gekleurde lippen? Je ziet er meteen goed uit zonder jezelf op te maken!

Verzorging thuis

Reinigende en exfoliërende producten, zoals Special Cleansing Gel of Daily Microfoliant. De Mulitvitamin Thermafoliant is de meest intensieve gezichtsscrub. Voor een chemische peeling kun je het beste Rapid Reveal Peel gebruiken.

© Copyright 2021. Mooi en Zeker

Scroll naar boven