Veel vrouwen kunnen last hebben van overbeharing in het gezicht. Dit kunnen donshaartjes zijn maar ook een mannelijke baardgroei komt voor. Wanneer vrouwen in het verleden anorexia hebben gehad, zie je ook vaak dat de mannelijke hormonen de overhand hebben gekregen en kan baardgroei tot resultaat hebben.
Tegenwoordig wordt er veel gelaserd om definitieve ontharing te bereiken. Echter witte haren en donshaartjes zijn niet weg te krijgen met IPL of laserbehandelingen. Ook zou ik je niet aanraden om in het gezicht dergelijke intensieve risicovolle behandelingen te doen. Een betere methode die al meer dan 50 jaar succesvol is gebleken, is elektrische epilatie.

Wat kun je zelf doen tegen overbeharing?

In de meeste gevallen kun je de gezichtsbeharing (laten) waxen. Bij dikkere haren kun je scheren. Alleen bij scheren heb je het probleem dat er stoppels ontstaan en de huid kan gaan irriteren.

Welke behandelingen zijn geschikt:

Afspraak maken

Maak eenvoudig online een afspraak!

Maak nu een afspraak

Team Mooi en Zeker, jouw schoonheidssalon in Amersfoort

Mooi en zeker, jouw schoonheidssalon in Amersfoort

Je bent bij ons in vertrouwde en kundige handen. Wij doen continue aan bijscholing om op de hoogte te zijn van de beste technieken en werkmethoden en leren het vak van gerenommeerde topspecialisten. Bij Mooi en Zeker zit je goed. Wij zorgen ervoor dat je tevreden zult zijn met het resultaat.

Lees verder

Ben nu 1x geweest dus zal er nog vele keren gaan om dit tot een goed resultaat te laten komen . Ben in goede handen.

– Annie

oxygenetix-logo-wit-1
dermalogica-logo-wit-250x30
spa-salonnepro
lycon-wit-klein-2
misencil-logo-300x73-250x61