Wanneer je de beharing op je lichaam ontsierend vindt, kun je dit op verschillende manieren behandelen. Je kunt zelf aan de slag met een scheerapparaat of scheermesje maar dan heb je het nadeel dat de haartjes al vrij snel terug groeien. Je kunt daarbij last krijgen van stoppels of ingegroeide haren. Ook kan de huid geïrriteerd raken. Een andere en betere mogelijkheid is het laten waxen van de haren in de schoonheidssalon. Er moeten dan wel haartjes van minimaal 2 mm lang aanwezig zijn.

Tegenwoordig wordt er ook veel gelaserd om definitieve ontharing te bereiken. Echter donshaartjes of blonde haartjes zijn moeilijk weg te krijgen met IPL of laserbehandelingen. Omdat IPL en Laser werkt met pigment is het ook niet mogelijk bij donkere huidskleuren. Ook raden wij aan om goed onderzoek te doen bij een gerenommeerd instituut om teleurstellingen te voorkomen. Sommige behandelingen zijn niet effectief gebleken en in een enkel geval is de huid verbrand geraakt door verkeerde instellingen te gebruiken.

Welke behandelingen zijn geschikt:

Afspraak maken

Maak eenvoudig online een afspraak!

Maak nu een afspraak

Team Mooi en Zeker, jouw schoonheidssalon in Amersfoort

Mooi en zeker, jouw schoonheidssalon in Amersfoort

Je bent bij ons in vertrouwde en kundige handen. Wij doen continue aan bijscholing om op de hoogte te zijn van de beste technieken en werkmethoden en leren het vak van gerenommeerde topspecialisten. Bij Mooi en Zeker zit je goed. Wij zorgen ervoor dat je tevreden zult zijn met het resultaat.

Lees verder

Ben nu 1x geweest dus zal er nog vele keren gaan om dit tot een goed resultaat te laten komen . Ben in goede handen.

– Annie

oxygenetix-logo-wit-1
dermalogica-logo-wit-250x30
spa-salonnepro
lycon-wit-klein-2
misencil-logo-300x73-250x61